ILMOITUSTAULU - Soittaja-, bändi- ja treenikämppäilmoitukset

Musiikkimedioiden infot ja keskustelut
roitotuli
Viestit: 5
Liittynyt: 04 Loka 2010, 18:58

19 Loka 2015, 11:12

Soittaja, bändi tai treenikämppä haussa? ILMOITUSTAULU (http://musahommat.fi/wanted/) on muusikon ja musiikin harrastajan verkkopalvelu, jossa voit ilmoittaa itse sekä seurata muiden ilmoituksia. Hakuvahdilla seuraat vaivattomasti sinua kiinnostavia ilmoituksia ja saat niistä ilmoitukset sähköpostiisi! Tämänkin palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä edellytä kirjautumista.

ILMOITUSTAULU on neljäs palanen "Muusikon työkalut verkossa" -projektiamme. Tätä ennen julkaisimme LEVYHYLLY-, MUSAKARTASTO- ja MUSAPRESSI-palvelut:

- LEVYHYLLY (http://musahommat.fi/levyt/) on musiikin ammattilaisille ja harrastajille suunniteltu verkkopalvelu, jossa voit pyytää arvosteluita albumillesi, singlellesi tai demollesi. Halukkaat käyttäjät arvioivat levysi ja sinä päätät julkaistaanko arvio.

- MUSAKARTASTO (http://musahommat.fi/kartat/) on muusikon ja musiikin harrastajan karttapalvelu, joka kerää nippuun treenikämpät, studiot, levy-yhtiöt, keikkapaikat ja rock-kapakat. Kuka tahansa voi lisätä uusia kohteita palvelun kartalle.

- MUSAPRESSI (http://musahommat.fi/tiedotteet/) on suunniteltu musiikkialan tiedotteiden julkaisemiseen ja seuraamiseen, erityisesti pienempiä bändejä silmällä pitäen.

Olemme verkkopalveluita muusikoille ja musiikin harrastajille kehittävä startup. Testaamme avoimesti uusia ideoita ja rakennamme sellaisia verkkopalveluita, joita myös itse haluamme musiikin ammattilaisina ja harrastajina käyttää.