DEFTONES ja SYMPHONY X lisätty Tuska 2021 -esiintyjäkaartiin

Tuska Metal Fest - keskustelu
Post Reply
mape
Site Admin
Posts: 2758
Joined: Thu Aug 22, 2002 6:39 pm
Location: Espoo
Contact:

DEFTONES ja SYMPHONY X lisätty Tuska 2021 -esiintyjäkaartiin

Post by mape »

Tulihan se sieltä - kesän 2020 -ohjelmiston isoista vasaroista nyt myös amerikkalaiset Deftones sekä Symphony X on lisätty Tuska 2021 -bändikattaukseen.

Kalifornian Sacramentossa 90-luvulla perustettu vaihtoehtometallin uranuurtaja Deftones on kulkenut koko uransa ajan kahta polkua. Toisaalta bändi tuulettaa nyrkit ilmassa särovallin päällä huutaen, toisaalta haahuillaan psykedelian ja shoegazen sfääreissä batiikkivärjätty paita lepattaen.

Deftones on mittavan ja kaikilla mittareilla erittäin menestyksekkään uransa aikana julkaissut 8 albumia, joita on myyty miljoonia kappaleita. Tuskan lisäksi Deftones nähdään myös Seinäjoen Provinssissa.

Niin ikään yhdysvaltalainen Symphony X lukeutuu progressiiviisen metallin suurnimiin. Vuonna 1994 perustetun bändin suurimpiin menestyksiin kuuluvat legendaariset "Paradise Lost" ja ”Iconoclast”-albumit.

Tähän mennessä vahvistuneet Tuska 2021 -esiintyjät:
KORN, DEFTONES, DEVIN TOWNSEND, BODOM AFTER MIDNIGHT, INSOMNIUM, MOKOMA, BEAST IN BLACK, SYMPHONY X, ELUVEITIE, JINJER, LOST SOCIETY, BELZEBUBS, HIGH ON FIRE, PERTURBATOR, ORANSSI PAZUZU, VLTIMAS, GAAHLS WYRD

Pyrimme kertomaan artistien esiintymispäivät mahdollisimman pian.

Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippu.fi:ssä. Muut lippukategoriat tulevat myyntiin myöhemmin.

Kolmen päivän liput alk. 159,00€

Muistathan, että vuoden 2020 Tuska-festivaalille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2021 Tuskaan tai ne voi halutessaan palauttaa ostopaikkaan 31.8.2020 mennessä ja saada rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

TUSKA 2.–4.7.2021
Helsinki, Suvilahti
#tuskafestival
Hetzer
Posts: 796
Joined: Wed Apr 07, 2010 12:49 pm
Location: Tamperkele

Re: DEFTONES ja SYMPHONY X lisätty Tuska 2021 -esiintyjäkaartiin

Post by Hetzer »

Ja Symphony X voi poistaa kattauksesta...

Symphony X – Cancel Upcoming 2022 EU Summer Festivals.

We, unfortunately, have to cancel our appearances in Europe this Summer, due to matters outside of our control. We have tried everything we could to keep our Festival performances, however, with the constant changing of Covid Protocols and inter-country travel, we have no choice but to cancel our 2022 EU Festival run. Our deepest sympathies to all those who were looking forward to our performances, since we got back out on the road, we have been dying to get back to Europe and play for you all!

We will be back! – SX

#25thanniversary #symphonyx #tourlife #fuckcovid19 #fuckcovid

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4506863423
Ice
Posts: 2856
Joined: Wed Aug 28, 2002 7:11 am
Location: Helsinki
Contact:

Re: DEFTONES ja SYMPHONY X lisätty Tuska 2021 -esiintyjäkaartiin

Post by Ice »

^Erikoinen syy kun muut bändit kiertää Eurooppa onnistuneesti tässä koko ajan ja selitys kuulostaa viime tai toissa vuotiselta. No harmi juttu.

Seventh Wonder vaan tilalle sitten.
Jussi
Posts: 10570
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: DEFTONES ja SYMPHONY X lisätty Tuska 2021 -esiintyjäkaartiin

Post by Jussi »

30.6. saakka tarvitaan kai useimmilla Euroopan rajoilla todistus koronarokotuksista, joten olisiko niistä kiinni :| aika surkeaa!
Ice
Posts: 2856
Joined: Wed Aug 28, 2002 7:11 am
Location: Helsinki
Contact:

Re: DEFTONES ja SYMPHONY X lisätty Tuska 2021 -esiintyjäkaartiin

Post by Ice »

Hahah, eilen meinasin kirjoittaa, että kunhan Sonata ei tule korvaamaan Symphony X:ää niin kaikki hyvin mutta tottakai se taas tuli :wall: :wall: . Toisekseen Jinjer takaisin ja The Dark Element perui ja Ensiferum tilalle. No ymmärtäähän sen paikkaajien paskuuden näin lyhyellä aikataululla, otetaan mitä on mahdollista saada.TUSKA 2022: JINJER TAKAISIN OHJELMISTOON JA MUITA MUUTOKSIA
Ukrainalainen modernin metallin airut Jinjer tekee paluun Tuskan ohjelmistoon. Yhtye on saanut matkustuslupansa kuntoon ja pystyy siten soittamaan suunnitellut kesän keikkansa.
Jinjer kommentoi muuttunutta tilannetta seuraavasti: "We are very honored to announce that together with the help of the Ukrainian Ministry Of Culture, that we have successfully been granted permission to travel abroad as ambassadors of our country to raise funds and awareness about the war raging back home. This is a huge honor for us as a band and as citizens. We will do our part to make sure that this war stops as soon as possible! Come support, dance and scream your hearts out for Ukraine!"

Jinjer esiintyy Tuskassa sunnuntaina 3.7. Esiintymispäivän muutoksen johdosta lauantain päivälipun voi halutessaan vaihtaa sunnuntaille.

Jinjerin paluun lisäksi Tuskan ohjelmaan on tullut muitakin muutoksia. Symphony X ja The Dark Element ovat valitettavasti peruneet esiintymisensä. Lisäksi Mokoman Tuska-keikka peruuntuu henkilökohtaisista syistä.

Peruuntuneiden artistien tilalla nähdään melodisen metallin terävintä kärkeä edustava Sonata Arctica, folk-vaikutteista death metalila tuuttaava, legendaarinen Ensiferum ja edellä mainittu Jinjer.

Ohjelmistoon on saatu myös lisänimiä Tuska-torstai-bändikilpailun voittajista. Kilpailu oli jälleen kerran uskomattoman korkeatasoinen ja ympäri Suomen järjestettyjen alkuerien kautta On The Rocksissa käytyyn finaali-iltaan valikoitui pelkkiä helmiä. Tuska-slotit itselleen lunastivat pääkaupunkiseudulta ponnistava, progressiivista death metallia soittava Numento sekä hankolaislähtöinen metalcore-jyrä Sacred Dimension. Tuska lähettää onnittelut voittajille ja kiittää kaikkia Tuska-torstai-bändikilpailuun osallistuneita
Post Reply