Jon Oliva's Pain

Raskaamman musiikin keskustelut
Post Reply
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Jon Oliva's Pain

Post by Jussi »

Turpasauna wrote: Fri Feb 17, 2023 6:07 pm
Jussi wrote: Mon Feb 13, 2023 8:47 pm 14.4. tulee Archon Angel “II” -video alla kuulostaa samalta kuin debyyttikin, että Zak vetää italialaisten kirjoittamaa, aikakautensa Savatagen kuuloista matskua;
Ihan hyvin nuo italialaiset osaavat tehdä biisejä näille konkariartisteille. Ei tuo yhtään hullumpi biisi tämä Fortress ollut. Jos on enemmänkin tuontasoista matskua tulossa, niin pitää harkita että hommaisi platan. En kylläkään omista tuota ekaa Archon Angelia.
Toimiko tuo ensimmäinen levy kokonaisuudessaan miten hyvin?
Aivan se eka Archon Angel on hyllyynpääsyn arvoinen ollut, tosin Frontiersin alesta ostin, en täyttä hintaa maksaisi kuitenkaan.

Sweet Oblivioneita, joita en ole CD:nä hankkinut, vaivaa se sama seikka: Geoff vetää italialaisten kirjoittamaa, Queensrychen kuuloista matskua. Se kuuluisa "jokin" jää puuttumaan ja huomaan useita kertoja pelkästään jo levyn soidessa miettiväni, miksen kuuntelisi mieluummin niitä alkuperäisiä klassikoita :roll:
Turpasauna
Posts: 124
Joined: Mon Sep 19, 2022 7:03 pm

Re: Jon Oliva's Pain

Post by Turpasauna »

Jussi wrote: Sun Feb 19, 2023 7:36 pm Se kuuluisa "jokin" jää puuttumaan ja huomaan useita kertoja pelkästään jo levyn soidessa miettiväni, miksen kuuntelisi mieluummin niitä alkuperäisiä klassikoita :roll:
Näinhän se menee.. Periaatteessa samoilla linjoilla kyllä. Kuuntelen just tuota Archon Angelin ekaa digitaalisena. .. mutta jotain samaa sympaattista noissa Sweet Oblivioneissakin on. Tuntuu että Geoff Tate olisi näissä tullut lämminhenkisesti "kyläilemään" kotiin, ja laulaahan hän edelleen erinomaisesti. Lonobile pystyy tuottamaan tällaisia "ei mitenkään huippuja, mutta ihan hyviä" levyjä ilmeisen helposti.

Jotenkin hänen musiikkimakunsa myös vaikuttaa olevan aika lähellä omaani monilta osin.
Saa sen käsityksen että hän tosiaan "janoaa" kuulla itselleen tärkeitä ääniä vielä kerran oikeantyylisellä materiaalilla. Paras temppuhan siihen on on hoitaa kaikki itse.

Aivan sattumalta tarkastelin äskettäin mitä kuuluu "Ailyn" nimiselle ihastuttavalle, ja -taitavalle naisvokalistille, joka aikanaan vaikutti Sirenia yhtyeessä. Tietääkseni hän myös täysin itse suunnittelee, leikkaa, ja ompelee näyttävät esiintymisasunsa!

Ja yllätys yllätys.. Kukahan oli tuottanut, miksannut, soittanut, ja jopa äänittänyt hänelle "Lunarian – Burn The Beauty" levyn puolisen vuotta sitten - Lonobilen Aldo! Lunarian - Dream Catcher
Post Reply