NURJA KEHÄ # 2-zine (Doom, sludge, proge...)

Musiikkimedioiden infot ja keskustelut
Piparnakkeli

03 Touko 2015, 20:33

Toinen numero doom-lehti Nurjaa Kehää eli "Nurjista" on nyt ilmestynyt". Haastatteluissa Sammal, Musta Risti, Leechfeast, Nightslug, shEver, Caskets Open, Bell Witch, Temples, Pyramido ja Warp Transmission. Lisäksi keikkajuttuja, arvioita, kolumneja ja leffa-artikkelia.

Näyttää hippasen paremmalta kuin eka numero ja on sivumäärältäänkin vähän laajempi. Nyt A4-kokoisia sivuja on 64. Suomeksi kirjoitettu ja tekstihän riittää! Kaikkia aisteja miellyttävä lukuelämys!

Kädestä maksaa vitosen, toimitettuna postin kautta postit päälle. Isketään vielä postitustarjous loppuun; molemmat Nurjikset kotiin kannettuna yhteensä kympillä. Multa voi toisen nurjiksen sijasta saada uusimman Abhorrent Visionsinkin.

Tätä saa tosiaan tilattua joko multa JPAR-distrosta tai Rämekuukkelilta. Privaviestillä tavoittaa, samaten mailitse:

Piparnakkeli.kamakarhu ÄT gmail.com
tuukan ÄT nic.fi

Bigcartelin kautta voi tilata myöskin, mutta Paypalin kautta se pitäisi sitten maksaa! Helppoa ja hauskaa!


tuukka
Viestit: 46
Liittynyt: 25 Marras 2007, 18:46

20 Touko 2015, 21:11

Muun muassa Sarvestakin saa.
tuukka
Viestit: 46
Liittynyt: 25 Marras 2007, 18:46

21 Loka 2016, 19:31

Kolmas Nurjis on nyt täyttä todellisuutta! Demon Head, Cult of Occult, Horse Latitudes, Dredged, Murder Hollow, Lord Vicar, taidejuttuja, kolumneja, arvioita, elokuvia, kirjoja...60 A4-sivua! Tämä ihanuus lohkaisee lompakostasi viiden euron palan (plus mahdolliset postit 2,20). Saatavilla myös kimppatarjousmeiningillä ykkös- tai kakkosnumeron kera kympillä.

Mitään yhteistä tilaussähköpostia ei ole, mutta lehteä saa tilaamalla joko JPAR:lta (piparnakkeli.kamakarhu AT gmail.com) tai Rämekuukkelilta (tuukan AT nic.fi).

Jälleenmyyjiä ainakin Gate of Deliria (HKI), Teen Wolf (HKI), Sarvi (Lahti), Sammakka-pop (TRE), Laukontorin antikvariaatti (TRE) ja Levymekka (HML).
Vastaa Viestiin