Sikaa säkissä -säännöt

Osto- ja myynti-ilmoitukset ja distrolistat. Huutokauppalinkit kielletty.
Viestiketju Lukittu
grimnail
Site Admin
Viestit: 1047
Liittynyt: 22 Elo 2002, 23:37

09 Huhti 2009, 06:09

Sikaa säkissä -alue on tarkoitettu Imperiumi.netin käyttäjien väliseen kaupankäyntiin.

* Alueella on tarkoitus käydä kauppaa musiikkiin liittyvällä tavaralla. Ilmoittaessasi huomioi Imperiumi.netin aihepiiri. Kissanhiekkaa, autonrenkaita, toppatakkeja ja suksia voit myydä muualla. Ja kyllä: matkapuhelimien soittoäänet ja muut mobiilipalvelut ovat suksia, eivät musiikkia. Elokuville on oma kaikille ilmoittajille yhteinen ketju.

* Alue on tarkoitettu vain ilmoituksille, ei keskustelulle. Jos et ole myymässä/ostamassa/vaihtamassa jotakin, niin pidä viisastelut omana tietonasi.

* Jos ilmoitat foorumissa jotain, tulee tuote olla ostettavissa ilmoituksessa ilmoitetun sähköpostin, puhelinnumeron tai postiosoitteen kautta tai ketjuun vastaamalla tai yksityisviestillä. Myyjä voi valita näistä halutut tavat. Imperiumi.netin ulkopuolelle esim. huutokauppoihin linkittäminen on kielletty. Jos haluat mainostaa ulkopuolista kaupankäyntipaikkaa, osta mainosbanneri.

* Oman treidilistan linkittäminen ilmoitukseen on sallittua. Tällöin sinun ei tarvitse liittää koko listaa viestiin.

* Distrolistat ovat tervetulleita. Jos et ole varma voitko ilmoittaa foorumissa, ota yhteyttä ylläpitoon. Älä kuitenkaan vaivaa ylläpitoa turhilla tai päättömillä kysymyksillä.

* Lipunmyynti on tarjousten perusteella kielletty. Imperiumi ei tue keikkalipuilla käytävää fanien riistämistä. Normaali hinta ja max. pari euroa kuluihin on sallittu hinta ja se pitää näkyä ilmoituksessa.

* Otsikoi ilmoituksesi järkevästi ja merkitse otsikon alkuun mitä ilmoitat. Jos olet esim. myymässä ja/tai vaihtamassa amerikkalaista death metallia, otsikoi ilmoituksesi esim. "M/V: Jenkkideathia". Näin säästät muiden käyttäjien aikaa, kun heidän ei tarvitse aukoa kiinnostamattomia ilmoituksia.

* Massamainostus ärsyttää jokaista, joten ajattele hetki ennen ilmoittamista. Jos olet myymässä keikkalippuja ja vaihtamassa levyjä, niin järkevästi otsikoimalla voit ilmoittaa molemmista samassa viestissä. Silloin et vie turhaa tilaa muiden ilmoituksilta. Esim. "V: Hard rockia; M: Lippu Metallican keikalle".

* Kun myyt tai vaihdat listaltasi jotain, muokkaa alkuperäistä ilmoitusta sen mukaisesti. Voit kertoa päivityksistä vastaamalla omaan ilmoitukseesi, jolloin ilmoituksesi päivittyy tuoreeksi ja nousee listalla ylös.

* Oman ilmoituksen kohtuuton ylösnostaminen on kiellettyä. Jos tunnet vastusmatonta tarvetta olla nostamassa omaa ilmoitustasi jatkuvasti, mieti kuinka mukava on saada roskapostia. Tai banni.

* Ennen kuin vastaat ilmoitukseen, lue millä tavoin myyjä haluaa sinun ottavan yhteyttä. Jos ilmoitetaan, että yhteydenotto sähköpostitse, niin laita silloin sähköpostia äläkä y-viestejä tai vastaa topiciin ("Laitoin postia" -peelot)!

* Sääntöjen rikkomisesta seuraa ilmoituksen poistaminen ja varoitus tai käyttäjätunnuksen poistaminen.


grimnail on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 09 Huhti 2009, 06:09


Viestiketju Lukittu