4.9. ROCKIA PERJANTAINA : Aston Kalmari, Arpia : Hardrockhousessa

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
roundmanagement
Viestit: 10
Liittynyt: 19 Joulu 2019, 22:41

04 Syys 2020, 10:35

4.9. ROCKIA PERJANTAINA : Aston Kalmari , Arpia

Julkinen liikenne:
Keskustasta metrolla Herttoniemeen ja bussit 80 ja 82 Roihuvuorentie 1, Itäkeskuksesta bussi 82. yöbussit 94N sekä 95N ravintolan edestä alle 15min rautatientorille.

https://www.facebook.com/events/hard-r ... 789496681/


Aston Kalmari

Lappeenrantalainen Aston Kalmari esittää ovelista sanoituksista, tanssittavasta poljennosta ja valtavista kertosäkeistä leivottua uutta suomenkielistä rockmusiikkia. Marraskuussa 2018 sooloprojektista yhtyeeksi kasvanut kokoonpano aloitti keikkailun tammikuussa 2019, ja on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta kiertää aktiivisesti Suomen keikkapaikkoja. Kalmarit tunnetaan erityisesti energisistä live-esiintymisistään ja omituisista välispiikeistään.
Yhtye julkaisi helmikuussa 2020 ensimmäisen sinkkunsa Äiti oli taas oikeessa. Isoilla kertosäkeillä varustettu, loppua kohden kasvava rockralli on helposti lähestyttävä teos. Itseironisilla lyriikoilla iloisesti eteenpäin polkeva laulu kätkee kuitenkin sisäänsä surullisen tarinan syrjäytymisestä ja yksinäisyydestä.
Huhtikuussa julkaistu toinen sinkku Filminauha kertoo tarinan, jossa päähenkilön liiallista kiltteyttä hyväksikäytetään epäterveessä parisuhteessa.
Kymmenen biisin mittainen esikoisalbumi Ajatusten ampiaispesä julkaistiin toukokuussa 2020. Laulujen aiheet ovat tarinoita elävästä elämästä. Nimi Ajatusten ampiaispesä viittaa lyriikoiden kerronnalliseen perspektiiviin: Laulujen tarinoissa kahlataan tarinan päähenkilön pään sisällä eron aiheuttaman tunnemyrskyn kuohuja tutkiskellen. Melankolisten lyriikoiden ja duurisointujen aiheuttama kiehtova ristiriita luo albumille suomalaiseen suuhun sopivan tuntuman.
Aston Kalmarin musiikissa on kuultavissa vaikutteita mm. Don Huonoista, Tehosekoittimesta, Atomirotasta ja Foo Fightersista.


ARPIA

Vuoden 2010 alussa itsensä löytänyt Keravalainen Arpia tarjoilee täyslaidallisen suomenkielistä PopRock-ilotulitusta. Rouhean ja ilmavan soundinsa kanssa on tarjolla suuria ja kauniita rock-biisejä. Arpialla on intoa ja energiaa kuin pyörremyrskyllä, jota jokainen voi tulla keikoille todistamaan


Vastaa Viestiin