Aavikolta Avaruuteen IV

Tapahtumailmoitukset Ilmoita kinkerisi myös sivustolle: https://www.impe.fi/admin/gigs
Vastaa Viestiin
T-Hammer
Viestit: 11
Liittynyt: 14 Syys 2017, 12:36

07 Elo 2020, 19:52

| Aavikolta Avaruuteen IV | To 3.9.2020 | Void Cruiser, Rückwater, 3rd Trip, Zombie Eater | Bar Loose | Ovet 20.30 | Showtime klo 21.00 |
Kansojen rakastama, intergalaktista fuzzin ilosanomaa tarjoileva Aavikolta Avaruuteen tapahtuma palaa maan kamaralle nyt jo neljännettä kertaa. Hämyinen ilta yllättää monipuolisuudellaan tarjoamalla aavikko-rokkia, grungea, stoneria, progressiivista psykedeliaa sekä sludgen raskautta. Saavu siis paikan päälle todistamaan matkaa madonreiän läpi aavikolle ja avaruuteen.
Liput 9€.
Ovella peritään lisäksi eteispalvelumaksu 3€.
——————
VOID CRUISER (HKI) - Gloom & Groove
Helsingistä kiertoradalleen sinkoileva, isolla fuzzivallilla ja matalien taajuuksien melankolisissa äänimaisemissa operoiva, groovahtavakin joukko fanaatikkoja ikuisesti valmiina lepattamaan lahkeitaan ultimaattisen soundin nimeen.
FB: https://www.facebook.com/voidcruiser/
IG: https://www.instagram.com/void_cruiser/
Bandcamp: https://voidcruiser.bandcamp.com/
Spotify:

RÜCKWATER (TRE) - Alternative / stoner / grunge
Rückwater on kolmipäinen stoner-rock-monsteri, joka on tallustanut härmää ristiin rastiin ja eksynyt Baltiankin puolelle pienen rundin muodossa. Heinäkuun 23.päivä yhtye julkaisi debyytti kokopitkän, joka on saanut jo hyvää ennakkoarvostelua osakseen. Syvältä riipaisevat lyriikat, vahvat sävellykset, kaksi kovaa laulajaa ja meininki, joka vaihtelee raivokkaasta kohkauksesta silkinpehmeään tunnelmointiin, tekevät tästä orkesterista takuulla näkemisen ja kuulemisen arvoista! Rück ´n Röll!
FB: https://www.facebook.com/ruckwater/
IG: https://www.instagram.com/ruckwater/
Spotify:
Youtube: https://www.youtube.com/user/Ruckwater

3RD TRIP (HKI) - Heavy psychedelic progressive spacerock
3rd Trip on Uudellamaalla tukikohtaansa pitävä psykedeelisen progressiivinen raskaan spacerockin ryhmittymä. Yli 50 keikkaa Suomessa, festari ja klubikeikkoja Ruotsissa sekä lyhyt kiertue Virossa lukeutuvat bändin historiaan joka alkoi vuonna 2011.
Debyyttialbumi "Scale of Confusion" ilmestyi Toukokuussa 2018 Sound-Effect Recordsin kautta.
FB: https://www.facebook.com/3rdTrip/
IG: https://www.instagram.com/3rd_trip_band/
Bandcamp: https://3rdtrip.bandcamp.com
Spotify:

ZOMBIE EATER (HKI) - Sludge / stoner
Tuore trio Helsingistä möyrii sludgen ja stonerin välimaastossa. Tahmeasti tarttuvat riffit ja rumpalin karheat huudot puhaltavat mukavat nousuhuurut paatuneempaankin naamaan. Debyyttijulkaisun myötä kolmikko on nähty soitinten varressa jo mm. Dopelordin kanssa. "Slumberjack" EP:n arvosteluissa verrokkeina esitellään Weedeater ja Dopethrone. Jos siis putoaa, niin sit se vaan putoaa!
FB: https://www.facebook.com/ZombieEaterBand/
IG: https://www.instagram.com/zombieeaterband/
Bandcamp: https://zombieeater.bandcamp.com/releases
Spotify:

www.vastusbookings.com


Vastaa Viestiin