Sauna Classic 2018

Tampereen kansanjuhlien virallinen keskustelu- ja tiedotusalue
Hetzer
Viestit: 767
Liittynyt: 07 Huhti 2010, 15:49
Paikkakunta: Tamperkele

15 Heinä 2018, 10:59

Nonni, kekkerit on taas takana ja olihan tuolla ihan kivaakin vaikka omissa toiminnoissa esiityi häiriöitä jotka haittasivat jaksamista. Alue oli tuttuun tapaan rajatumpi kuin South parkissa ja hyvä niin, vähemmän hiekkakenttää enemmän puistoa. Plussana K-18 festariin sopiva anniskelualueeton meininki. Kelitkin oli mitä mahtavimmat vaikka perjantaina hieman ripautti vettäkin, sanotaanko näin ettei lauantainakaan muutama pilvi olisi välillä tehnyt poikaa koska paahde oli välillä melko...paahtava :twisted:

Perjantai meni enemmän yleiseen fiilistelyyn kuin bändien seuraamiseen, mitään varsinaista omaa suosikkia ei lauteilla ollut joten tarjonta meni hyvänä taustamusana.

Lauantai alkoi sitten hiukan tiiviimmällä keikkojen tiiraamisella, pelin aloitti Dreamtale jonka seuraaminen lienee kaveripohjalta jopa pienoinen velvollisuus :wink: Välillä kakkoslavalla tuli jotain Purple/Rainbow -settiä joka toimi taas taustana nesteytykselle. Thunderstone veti kovan setin ja taas pienlavalle jossa Taage veti taustamusaa. Beast in Battl... eikun Black oli sitä itteään. Tämän jälkeen seurasikin sitten kasarikaraoke jossa vaihtelevilla tulkinnoilla rohkeimmat vetivät hyvällä asenteella, porukka tosin oli paremmin mukana perjantaina.

Peer Gynt on itselle yhdentekevää musaa, ja sattuneesta syystä alkoi olemaan takki jo niin tyhjä että illan viimeset aktit (Powerless Trio ja Uriah Heep) jäivät näkemättä. Hiipin missaus harmittaa vain vähän, 48 vuotta on pärjännyt ilmankin joten tämä ei tilannetta miksikään muuta.

Porukkaa oli lauantaina perjantaita enemmän, olihan tuo pääpäivä. Järjestelyt toimivat ihan mallikkaasti ja tälläinen pikkufesti onkin omaan makuun sopiva tempaus, toivottavasti homma jatkuu taas ensi vuonna.


Sabbathman
Viestit: 5635
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

17 Heinä 2018, 17:39

Eteläpuiston tuntien, bändikattauksia katsoen ja näitä raportteja lukien mieli kyllä tekee tulla näille festeille - kun en ole vielä ehtinyt. Pienimuotoisempi ulkoilmafestivaali Tampereen keskustan kupeessa tälläisillä bändeillä on juuri sellaista mitä festivaalin tulee ollakin, varsinkin jos kelit on tälläiset. Hämeenlinnan ja Hyvinkään (tai lukemani Tallinnan) kaltaiset kaukaiset jättitapahtumat eivät vaan nappaa enää. Hyvät bändit nimenomaan sopivan etäisyyden päässä ja vielä noin mukavassa miljöössä on mun juttu tulevaisuudessa.

Otan kyllä tämän Sauna Classicin tavoitteeksi ensi kesälle.
Hetzer
Viestit: 767
Liittynyt: 07 Huhti 2010, 15:49
Paikkakunta: Tamperkele

19 Heinä 2018, 06:41

Liput kun napsaisee talteen heti kun tulevat kaupan niin ei hintakaan päätä huimaa, oliko kahden päivän piletti 40€.
Vastaa Viestiin