Metal Club Mökän bussi Espoosta/Helsingistä

Nummirockin tiedotus, spekulointi ja fiilistely
Tufff
Viestit: 12
Liittynyt: 20 Elo 2009, 17:30

05 Kesä 2014, 20:37

Suomen kesä on tunnetusti lämmin ja aurinkoinen. Kunnon kesään kuuluu tietysti juhannus ja kunnon juhannukseen Nummirock. Mökäleiri on varmasti kaikille tuttu mutta tänä vuonna Metal Club Mökä järjestää myös Nummirock bussin!

Bussimatkan hinta on 35e ja hintaan kuuluu kuljetukset edestakaisin. Bussin kyytiin voi nousta joko Mökän kertsiltä Otaniemestä Jämeräntaival 7:stä tai Helsingistä Kiasman edestä. Vastaavasti paluumatkalla voi jäädä kyydistä joko Kiasman edessä tai Otaniemessä.

Ilmoittautua voi osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/1K1tUt_ ... =send_form

Bussissa on 53 paikkaa ja kyytiin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat viestin jossa on maksuohjeet (viesti ei ole automaattinen joten siinä voi kestää jonkun aikaa). Paikkasi varmistuu kun olet ilmoittautunut ja maksanut matkan. Ilmoittautuminen on sitova. Jos käy niin että et pääsekkään mukaan niin yritä ensisijaisesti saada joku tilallesi. Bussimatka on nyt avattu myös Metal Club Mökän ja Hyrmyn ulkopuolisille, tervetuloa!

Bussin aikataulu:
Menomatka to 19.6.
Otaniemi klo: 12:00
Kiasma klo: 13:00

Paluumatka su 22.6.
Nummirock klo: 12:00

Osallistujia pyydetään saapumaan paikalle noin puolituntia ennen bussin lähtemistä jotta lähtö tapahtuu sujuvasti.

In english:

Metal Club Mökä is arranging a bus trip to Nummirock Metal Festival.

The trip is 35 euros and it includes transportation to and from Nummirock. Participants can get on the bus in Otaniemi at the Mökä clubroom (Jämeräntaival 7) or in Helsinki from the front of Kiasma - Museum of Contemporary Art.

You can sign up for the trip here: https://docs.google.com/forms/d/1K1tUt_ ... =send_form

The bus has 53 seats and sign ups are processed in the order they arrive. After signing up you will get an email which has the payment instructions (the email is not automatic so it might primarily meant for members of Mökä and Hyrmy. If there is still free seats at the end of May, the sign up will be opened for all.take a couple of days). Your place is officially verified after you have signed up and paid your trip. The sign up is permanent. If you have already signed up and can't make it, first try to find someone to take your seat. This trip is now open for others than Metal Club Mökä and Hyrmy members, welcome!

The schedule:
To Nummirock Thursday 19.6.
Otaniemi at: 12:00
Kiasma at: 13:00

Trip back Sunday 22.6.
Nummirock at: 12:00

We ask that the participants arrive half a hour before the scheduled start so that everything goes smoothly.