Järkkärin kiitos

Nummirockin tiedotus, spekulointi ja fiilistely
WYSIWYG?

23 Kesä 2013, 21:05

Hep ja hop!

Ihan julmettu kiitos festariväelle näin järkkärin näkökulmasta. Aivan mahtavaa porukkaa, kaveria jeesattiin ja keskityttiin älyttömän älämölön sijasta pitämään hauskaa!!

Vaikka tokihan sen jo etukäteen tiesi että me mustanutut (+ teletapit, uuno turhapurot, paavit, foliohatut, supermariot sun muut tossunheiluttajat) ollaan vaan niin hyviä :idea:

Vielä kainovieno pyyntö - ens kerralla auton kakkosavaimet mukaan jookos... Se lukkoseppä on todella saatanan kallis kun se hälytetään mökkirannastaan rassaamaan jonkun menopeli takas ruotuun...


aggressor.perverssor
Viestit: 1122
Liittynyt: 08 Maalis 2005, 18:27
Paikkakunta: Helsinki

24 Kesä 2013, 15:15

Taisi olla ihan hyvin porukkaa paikalla? Ainakin tuntui siltä, että olisi ollut enemmän sakkia kuin parina viime vuonna, tai sitten vaan kuvittelen.

Ensi vuodelle Impaled Nazarene ja Sodom sitten, eiks nii? :)
WYSIWYG?

24 Kesä 2013, 15:51

Juu kyllä porukkaa oli ihan kiitettävästi. Näin ymmärsin että lauantain iltapäivään mennessä leirintäalueet olivat ääriään myöten täynnä :!:

Bänditoiveet varmaan välittyy paremmin, kun ne esittää suoraan festivaaliorganisaatiolle (eikä tälläiselle yksittäiselle juntturalle), mutta sen tiedän että Nummirock kaipaa kovasti asiakkailta myös muita kehittämisideoita viihtyvyyteen ja palveluiden sujuvuuteen ym liittyen. Esim. facebook- sivujen kautta palautetta on helppo antaa.
Vastaa Viestiin