Sivu 1/1

Rauta - YouTube-metalliasiaa kansalle

Lähetetty: 01 Elo 2017, 16:45
Kirjoittaja Serpent
Metallia videomuodossa - Rauta.

https://www.youtube.com/channel/UC7eppQ ... -DEsGWxcLg

Viime vuonna "harjoiteltiin" tätä konseptia MoonTV:n kanssa tekemällä muutamia videohaastiksia sekä suomeksi että enkuksi sisä- ja ulkofestareilla. Lopputuloksena oli nippu haastiksia niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin bändeiltä. Ne löytyvät yhtä MoonTV:n sivuilta jos joku haluaa etsiä (Turku Saatanalle, Nile, Melechesh ja Steelvest 2016).

Tänä vuonna jatkettiin samalla väellä, mutta kieleksi valittiin englanti ihan kansainvälisen näkyvyyden nimissä. On selvää, että kaikkia ei tällainen malli maistu tai kieli on väärä ja mitä näitä syitä nyt on.

Tänä vuonna olemme tehneet haastatteluja Steelfestissä ja Tuskassa ja lopputuloksena on 12 haastista, joista noin puolet nyt ulkona. Loput tulevat ulos jakso per viikko -tahdilla. Uusia haastiksia on jo sovittu syksylle, joten tavaraa on tulossa lisääkin.

Lisäksi allekirjoittanut tekee levyarvioita videomuodossa sekä weekly mail -nimellä postinpurkua, jossa käyn läpi minulle tulevia imperiumin promoja. Näistä valitaan arvioita myös Rautaan.

Kokonaisuuden ruostuttaa meikäläisen opinion-videot, joissa lätisen ummet ja lammet erinäisistä aiheista. Ensimmäisinä nyt Chester Benningtonin kuolema ja Jesse "Killswitch Engage" Leachin mielipiteetön avautuminen.

Lisää materiaalia tulee noin noin video per päivä -tahdilla, joten katsottava ei ihan heti lopu kesken.

Kommentit mieluusti Raudan facebook-sivulle, jossa voi myös tykkäillä sivusta mikäli homma miellyttää tai sitten YouTubeen jos haluaa anonyymimmin kommentoida.
https://www.facebook.com/RautaMetal/

t: Jerry aka Serpent - Rauta/Imperiumi

Re: Rauta - YouTube-metalliasiaa kansalle

Lähetetty: 06 Huhti 2018, 15:16
Kirjoittaja Serpent
Uusia haastiksia on taas tullut muutama, viimeisimpänä jeesusporukat Turku Saatanalle VI -tapahtumassa. Eniten katsottu ja kommentoitu tapaus on toki Satanic Warmaster -haastis samasta tapahtumasta, ja sen löytää vaikka tästä https://youtu.be/Gj1Trcp66vE

Lisää haastiksia löytyy interviews-soittolistasta ja muuta kamaa sitten muilta listoilta.