LEVYHYLLY - Musahommat.fi - Levy-, single- ja demoarviot

Musiikkimedioiden infot ja keskustelut
roitotuli
Viestit: 5
Liittynyt: 04 Loka 2010, 18:58

17 Elo 2015, 09:36

Yhteisölliset levy-, single- ja demoarviot ovat täällä tänään sinun kanssasi! LEVYHYLLY (http://musahommat.fi/levyt/) on musiikin ammattilaisille ja harrastajille suunniteltu verkkopalvelu, jossa voit pyytää arvosteluita albumillesi, singlellesi tai demollesi. Halukkaat käyttäjät arvioivat levysi ja sinä päätät julkaistaanko arvio. Palvelun käyttäminen on maksutonta.

LEVYHYLLY on kolmas palanen "Muusikon työkalut verkossa" -projektiamme. Tätä ennen julkaisimme MUSAKARTASTO- ja MUSAPRESSI-palvelut:

- MUSAKARTASTO (http://musahommat.fi/kartat/) on muusikon ja musiikin harrastajan karttapalvelu, joka kerää nippuun treenikämpät, studiot, levy-yhtiöt, keikkapaikat ja rock-kapakat. Kuka tahansa voi lisätä uusia kohteita palvelun kartalle.

- MUSAPRESSI (http://musahommat.fi/tiedotteet/) on suunniteltu musiikkialan tiedotteiden julkaisemiseen ja seuraamiseen, erityisesti pienempiä bändejä silmällä pitäen.

Olemme verkkopalveluita muusikoille ja musiikin harrastajille kehittävä startup. Testaamme avoimesti uusia ideoita ja rakennamme sellaisia verkkopalveluita, joita myös itse haluamme musiikin ammattilaisina ja harrastajina käyttää.