QUEENSRŸCHE (Geoff Tate & Todd La Torre)

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Sabbathman
Viestit: 5581
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

29 Touko 2012, 23:16

Queensrÿcheltä itseltään on toivottu enemmän alkuaikojen klassikoita, nyt ne hoitaa RISING WEST. Aikamoinen yllätysprojekti, biisejä ensimmäiseltä viideltä Queensrÿchen levyltä ja uusi levykin tulossa...

Todd La Torre on kyllä mies paikallaan, huikea laulaja jolle ei voi kuin nostaa hattua...

QUEENSRŸCHE Members Launch RISING WEST - May 29, 2012

http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... mID=174669

According to TicketWeb.com, the core members of QUEENSRŸCHE will debut their new band RISING WEST on Friday, June 8 and Saturday, June 9 at the Hard Rock Café in Seattle, Washington.

RISING WEST features Michael Wilton, Eddie Jackson, Scott Rockenfield and Parker Lundgren of QUEENSRŸCHE, with powerhouse vocalist Todd La Torre of CRIMSON GLORY. The band will perform rare and classic hits from the first five QUEENSRŸCHE albums and plans on hitting the studio sometime early summer to begin recording its first release.

Also available is Todd's full-length performance of the song "Queen Of The Reich"...Huh mitkä kylmät väreet sai tuosta vedosta...
Viimeksi muokannut Sabbathman, 26 Kesä 2012, 23:31. Yhteensä muokattu 2 kertaa.


Leprosy
Viestit: 384
Liittynyt: 16 Joulu 2002, 11:33

30 Touko 2012, 00:10

Huhut siitä Geoff Taten riehumisesta tais sitten saada vihdoin varmistuksen. :D
Pete Bondurant
Viestit: 132
Liittynyt: 15 Joulu 2011, 13:37

30 Touko 2012, 00:38

Rehellisesti sanottuna mikään ei enää tämän vanhan suosikkiyhtyeeni kohdalla yllätä. Harmi vain ettei yleensä ylläty positiivisesti.

Tarkoittaakohan tämä nyt sitä, että pojilla tuli viimein mitta täyteen yhtä kaveria vai onko kyseessä rahat pois kiertue+levy tempaus? Toivottavasti tämä olisi kerrankin se hyvä uutinen. Jäädään odottamaan, pelätään pahinta mutta toivotaan parasta...

Kristus, kuinka hyvä tämä bändi joskus oli! Yhtyeen tuotanto ekasta EPstä aina Promised Landiin asti on jotain ihan käsittämätöntä. Juu, Promised Land nyt ei kaikkien Ryche suosikkeihin lukeudu, mutta itselle se on yksi yhtyeen parhaista levyistä. Jossain vaiheessa tämän yhtyeen kohdalla tuntui, ettei tämän parempaa musiikkia tai bändiä ole. No, sitten sekin mielipide hieman muuttui...
Deathrace King
Viestit: 373
Liittynyt: 13 Syys 2002, 20:17
Paikkakunta: Helsinki

30 Touko 2012, 00:45

Tää sit ens vuonna Saunaan tai Jalometalliin, ki-tois! :P

Kertokaas tuosta Taten riehumisesta vähän enempi? Siis mitä ihmettä on oikein tapahtunut?
Pete Bondurant
Viestit: 132
Liittynyt: 15 Joulu 2011, 13:37

30 Touko 2012, 01:09

Deathrace King kirjoitti:Tää sit ens vuonna Saunaan tai Jalometalliin, ki-tois! :P

Kertokaas tuosta Taten riehumisesta vähän enempi? Siis mitä ihmettä on oikein tapahtunut?
Herra Tate päätti suuressa viisaudessaan haukkua yleisöä, mikä on aina hyvä ratkaisu. Linkissä vähän lisää videon kera.

http://www.metal-rules.com/metalnews/20 ... guys-suck/

Aika nopeasti tämä Rising West pistettiin kasaan...
Deathrace King
Viestit: 373
Liittynyt: 13 Syys 2002, 20:17
Paikkakunta: Helsinki

30 Touko 2012, 01:25

Pete Bondurant kirjoitti:
Deathrace King kirjoitti:Tää sit ens vuonna Saunaan tai Jalometalliin, ki-tois! :P

Kertokaas tuosta Taten riehumisesta vähän enempi? Siis mitä ihmettä on oikein tapahtunut?
Herra Tate päätti suuressa viisaudessaan haukkua yleisöä, mikä on aina hyvä ratkaisu. Linkissä vähän lisää videon kera.

http://www.metal-rules.com/metalnews/20 ... guys-suck/

Aika nopeasti tämä Rising West pistettiin kasaan...
En mä mitään tollasta meinannu, vaan sitä että Tate on huhujen mukaan vetäny bändin jätkiä turpaan ja riehunu puukon kanssa bäkkärillä :|

http://www.metalsludge.tv/home/index.ph ... &Itemid=42
Leprosy
Viestit: 384
Liittynyt: 16 Joulu 2002, 11:33

30 Touko 2012, 01:40

Deathrace King kirjoitti:En mä mitään tollasta meinannu, vaan sitä että Tate on huhujen mukaan vetäny bändin jätkiä turpaan ja riehunu puukon kanssa bäkkärillä :|

http://www.metalsludge.tv/home/index.ph ... &Itemid=42
Jos kiinnostaa niin tuolta löytyy keskustelua/spekulointia/aprikointia kymmenen sivullisen verran lisää aiheesta.

Täytyypä sanoa että La Torre oli täysin tuntematon nimi ennen tätä, mutta eihän nyt ole tosikaan miten mies pystyy imitoimaan Tatea noin täydellisesti! :shock:

Offtopikkina vielä, että allekirjoittaneella on juurikin nyt päällä maailman parhaan metallimedian eli Metal Sludgen t-paita! 8)
Sabbathman
Viestit: 5581
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

30 Touko 2012, 02:17

Leprosy kirjoitti:Täytyypä sanoa että La Torre oli täysin tuntematon nimi ennen tätä, mutta eihän nyt ole tosikaan miten mies pystyy imitoimaan Tatea noin täydellisesti! :shock:
Todd on niin uskomattoman hyvä imitoimaan myös Midnightia ja Sotoa...Cursarion
Viestit: 941
Liittynyt: 27 Tammi 2008, 15:09
Paikkakunta: Joensuu (/Kajaani)

30 Touko 2012, 09:47

Pete Bondurant kirjoitti:Herra Tate päätti suuressa viisaudessaan haukkua yleisöä, mikä on aina hyvä ratkaisu. Linkissä vähän lisää videon kera.

http://www.metal-rules.com/metalnews/20 ... guys-suck/
Jaa? Tavanomaisen "ootte maailman paras yleisö" -hehkutuksen sijaan sanoo paskaksi, mutta kehottaa kuitenkin skarppaamaan ja ylipäänsä elämään täysillä sen sijaan että säästäisivät itseään seuraavalle työpäivälle tms. Toki tuo loppu voi vähän fundiksia itkettää.
Jussi
Viestit: 10314
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

30 Touko 2012, 11:39

Pete Bondurant kirjoitti:Aika nopeasti tämä Rising West pistettiin kasaan...
No, ei nyt niin nopeasti, kun tuolla Sludgessahan portugeesi-käännös kertoo miten rähinä oli tullut viime kuun puolivälissä, kun oli kuullut Wiltonin & Rockenfieldin puuhaavan tätä :D
Before the show, Geoff Tate, lead singer of the group, caught other members plotting his removal on the set.
Oikea ratkaisu minusta, Göffi on jättänyt aika pirun friikin kuvan mielenliikkeistään, mm. viime SOA:n Inferno-haastiksessa ja jos muut haluavat soittaa parempia biisejä kuin jotain Get Startedia niin tässä on aika hiton hyvä sanssi. Joku heitti hyvin toisaalla, että Kingsrÿche olisi ollut hyvä nimi myös, hehe.

Crimson Gloryn ketjussa lisää Todd-ylistystä 2 v. ajalta ja kohtahan tuo Jalometallissa nähdään... Sooloalbumikin on tältä alunperin rumpalina toimineelta kaverilta näköjään tulossa.
ovassa-8
Viestit: 212
Liittynyt: 06 Tammi 2003, 21:42
Paikkakunta: Hyvinkää Rock City

30 Touko 2012, 12:35

On kyllä väsynyttä touhua jos jäsenten pitää perustaa toinen projekti missä soitetaan emoyhtyeen klassikkotavaraa, täysin naurettavaa. Voi päätellä että Queensryche on hajoamassa.
SunDwn
Viestit: 144
Liittynyt: 03 Huhti 2003, 00:50
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

30 Touko 2012, 14:12

Ihmeen kauanpa bändin pojat Geoffin vallan alla jaksoivatkin. Ehkä nyt saavat aikaiseksi jotain kuunneltavaakin, pitkästä aikaa.
Invader

30 Touko 2012, 16:14

No huh helvetti että on hyvän kuuloinen veto toi Queen of the Reich! Kyllä kelpaa.
Queensrÿchen nykytila harmittaa huomattavasti, aikoinaan bändi oli indeed heavy metalin huipulla ja kuten monelle muullekin niin mulle 80's tuotanto on elämää suurempi juttu.
Tätä uutta projektia lähtisin ehdottomasti livenä katsomaan.
tinkezione

30 Touko 2012, 17:24

Mjaaha. Samoilla linjoilla täälläkin suunnalla ts. Queensrÿche oli omissa bookseissani aivan ykkösnimien joukossa vuosikaupalla aina siitä lähtien, kun Warningin nimikkobiisi joskus yläasteella kajahti levyraadissa ilmoille. Promised Landiin saakka kaikki meni loistavasti, mutta kyllä eräs murheellisimpia ostoksiani koskaan oli kiikuttaa 120/129/139 silloista markkaa Anttilan tiskille vastineeksi Hear in the Now Frontierista. Tästä se alamäki onkin sitten jatkunut ja bändin nykyisten edesottamuksien seuraaminen on Mindcrime at the Mooren jälkeen jäänyt täysin sikseen.

Geoff Taten kuosi ei vaikuta tänä päivänä näköjään aivan parhaalta mahdolliselta, mutta kyllä tämä muiden jäsenten pykäämä vara-Queensrÿche uudella nimellä ja laulajalla on myöskin aikamoista varovasti sormien välistä tirkisteltävää puuhastelua. Olkoonkin, että Todd vetää tuon näytelinkin Queen of the Reichin jumalaisesti himaan. Livenä täytynee yrittää tsekata, jos soittavat vanhoja-vanhoja klassikoita, mutta muuten ei tämä sirkus kyllä enää tällä päivämäärällä kiinnosta.
Judez
Viestit: 770
Liittynyt: 23 Kesä 2009, 15:27

30 Touko 2012, 18:44

Pete Bondurant kirjoitti:Kristus, kuinka hyvä tämä bändi joskus oli! Yhtyeen tuotanto ekasta EPstä aina Promised Landiin asti on jotain ihan käsittämätöntä. Juu, Promised Land nyt ei kaikkien Ryche suosikkeihin lukeudu, mutta itselle se on yksi yhtyeen parhaista levyistä. Jossain vaiheessa tämän yhtyeen kohdalla tuntui, ettei tämän parempaa musiikkia tai bändiä ole. No, sitten sekin mielipide hieman muuttui...
Yhdyn tähän täysin. Promised Land on melko raskaita asioita käsittelevä levy, mutta tuo biisimateriaalin syvyys tekeekin levystä niin hienon. Yksi juttu mikä teki Queensrychestä niin mahtavan oli yksinkertaisesti kova treenaaminen uran alkuvaiheilla ja se kantoi hedelmää livenä, bändihän oli parhaimmillaan timanttinen livebändi. Kaikki asiat natsasivat kohdalleen.

Hear In the Now Frontierilla mentiin pahasti metsään kun pyrittiin tekemään vähän väkisin taas uudenlainen levy, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Toki joitakin valon pilkahduksia on nähty, esim. vuoden 2005 livevedot Judas Priestin lämppärinä olivat hyviä koko bändin osalta. Silti sävellyspuolella Chris DeGarmon kokoinen aukko ei ole oikein mitenkään paikattavissa, niin suuri osa hän oli tätä bändiä. Oli myös virhe ottaa Susan Tate bändin manageriksi, homma on alkanutkin viime vuosina vaikuttaa yhä enemmän lähinnä rahan takia väkisin vääntämiseltä.

Harmittaa myös sekin että Mr. Tate on päästänyt äänensä aika huonoon kuntoon. Vielä tuolla vuoden 2005 kiertueellahan mies tykitti hienosti:
Queen of the Reich/Nightrider/Blinded:
The Needle Lies:
Neue Regel:

Mielestäni tämä Rising West projekti on ihan mielenkiintoinen. Jospa parin vuoden päästä alkuperäisen kokoonpanon jäsenet pistäisivät farewell-tourin nimissä homman pakettiin niin jäisi vähän parempi maku tästä, DeGarmohan on vielä hyvissä väleissä bändiläisten kanssa, toinen juttu onkin se että kiinnostaisiko enää lähteä kiertueelle.
Vanhus
Viestit: 74
Liittynyt: 19 Heinä 2004, 16:53
Paikkakunta: Espoo

01 Kesä 2012, 09:02

QR:ää lähes alusta saakka (ensikosketus yhtyeeseen 15.10. 1984 Hellsingin jäähalli DIOn lämppäri ja Geoff lataa aluksi WAAAARNIIIING) "fanittaneena" omaan korvaani kuulostavat nuo klipit varsin lupaavilta. Ja jos tilanne yhteen sisällä on päässyt noin pahaksi, mitä tarinat kertovat, eiköhän se ole aika jakautua kahtia. Kuulemani perusteella Todd kelpaisi minulle erittäin hyvin ja jos biisimateriaali olisi 1980-luvun kaltaista (tosin onnistuisiko ilman Chrisiä) aina parempi. Keikalle lähtisin ehdottomasti katsomaan.
Esanssi
Imperiumi Crew
Viestit: 642
Liittynyt: 05 Marras 2005, 21:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

06 Kesä 2012, 09:38

Jussi
Viestit: 10314
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

06 Kesä 2012, 21:02

:shock: tosi hyvin! Mitenhän mie onnistuin ymmärtämäänkin tuon otsikon ensi hetkellä jotenkin sinne suuntaan, että riidat sovittu ja (Taten) 'pelotteluprojekti' on haudattu. Kauankohan menee QR:n hajoamisesta kertovaan tiedotteeseen?
Pete Bondurant
Viestit: 132
Liittynyt: 15 Joulu 2011, 13:37

08 Kesä 2012, 14:20

Jussi kirjoitti::shock: tosi hyvin! Mitenhän mie onnistuin ymmärtämäänkin tuon otsikon ensi hetkellä jotenkin sinne suuntaan, että riidat sovittu ja (Taten) 'pelotteluprojekti' on haudattu. Kauankohan menee QR:n hajoamisesta kertovaan tiedotteeseen?
Ainakin alkuun vielä puhellaan seuraavaa: "We still very much are QUEENSRŸCHE, and QUEENSRŸCHE will be continuing on..."

No, eipä ole ensimmäinen kerta, kun puhutaan tyyliin "...tämä ei merkitse yhtyeen hajoamista", "..tämä on vain projekti..." jne jne ja hetken kuluttua saadaan lukea yhtyeen hajoamisesta. Ja ties millä orjasopimuksilla Tate on pojat sitonut loppuiäkseen Rycheen. Yksikin väärä lausunto ja see you in court.

Taten riehumiseen hauska kommentti:"At this point in time the 'guy with the tie' told me what happens in Brazil is gonna stay in Brazil." Jep.

Tuolla koko haastis: http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... mID=175133

Toivottavasti tämä projekti toteutuisi ja jatkuisi pitempään, niin että ehtisivät Suomessakin pyörähtää. Ja jos ei jatku, niin ainakin herättäisi Queensrychen ja löytäisivät jälleen itsensä sekä sen sävelkynän mikä on ollut niin pahasti hukassa. Tosin tätä olen toivonut ja odottanut kohta 20 vuotta...
Sabbathman
Viestit: 5581
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

08 Kesä 2012, 23:02

Kyllähän tämä kiinnostaa. Queensrÿchen klassikot uuden huippulaulajan kanssa, ei voi kuin toivoa keikkaa Suomeenkin asti - ja livealbumia!
Judez
Viestit: 770
Liittynyt: 23 Kesä 2009, 15:27

09 Kesä 2012, 00:18

Pete Bondurant kirjoitti:Ja jos ei jatku, niin ainakin herättäisi Queensrychen ja löytäisivät jälleen itsensä sekä sen sävelkynän mikä on ollut niin pahasti hukassa. Tosin tätä olen toivonut ja odottanut kohta 20 vuotta...
Tate-Wilton-Jackson-Rockenfield-DeGarmo jonnekin mökkiin keskelle metsää pariksi kuukaudeksi niin eiköhän ala biisi-ideoita taas syntyä back to basics-hengessä. Unohdetaan muu maailma hetkeksi ja keskitytään täysillä musiikkiin, ei siitä muuten mitään tule jos siellä on aina kaikenmaailman Kelly Grayt ja Jason Slaterit hovisäveltäjinä mukana, ei siitä tule Queensrycheä silloin. Näinhän se pitäisi mennä, hieman niin kuin Promised Land tehtiin. Tuo video näyttää hyvin kuinka Queensryche toimi tuolloin tiiminä, tiiviinä sellaisena.
Sabbathman
Viestit: 5581
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

09 Kesä 2012, 16:02

RISING WEST Performs Live For First Time - June 9, 2012

http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... mID=175195

The Lady Wore Black...?
Judez
Viestit: 770
Liittynyt: 23 Kesä 2009, 15:27

09 Kesä 2012, 16:20

Sabbathman kirjoitti:RISING WEST Performs Live For First Time - June 9, 2012

http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... mID=175195

The Lady Wore Black...?
01. Queen Of The Reich
02. Speak
03. Walk In The Shadows
04. En Force
05. Child Of Fire
06. The Whisper
07. Warning
08. The Needle Lies
09. Take Hold Of The Flame
10. Prophecy
11. My Empty Room
12. Eyes Of A Stranger
Encore:
13. Wrathchild (IRON MAIDEN cover)
14. Roads To Madness

Pakko vielä pasteta tuo settilista tähän, onpahan helvetinmoista tykitystä! Ja mikäs muukaan kuin eeppinen Roads To Madness päättämässä setin, noin sen pitääkin olla! En kyllä malta odottaa videoita ja audioita näiltä keikoilta, settilista on sen verran napakka. Näyttäisi siltä että soittointo on ehdottomasti palannut myös QR-jampoillekin: https://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-pr ... 5391_n.jpg

EDIT:

Vaihtelevalla laadulla videoita Seattlen keikoilta, bootlegejä odotellessa:

The Whisper & Warning
Walk In the Shadows
Queen of the Reich
Sabbathman
Viestit: 5581
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

11 Kesä 2012, 15:18

Queen Of The Reich...on siinä jumalattoman mahtava biisi!

3 eri otoksen perusteella olen kyllä sitä mieltä että FANTASTISTA!!! Bändi soittaa tiukasti ja voi kuulla että Todd handlaa homman täydellisesti, niin äänialan, fraseerauksen kuin voimankin puolesta!

Lavan edusta olisi näyttänyt erilaiselta jos olisin ollut paikalla, huh huh mitä pään mänttäämistä ja ilmanyrkkiä... :twisted:
Sabbathman
Viestit: 5581
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

11 Kesä 2012, 22:12

Tämmöistä selittelyn makua ennen lopullista hajoamisilmoitusta...?

http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... mID=175269

Sopimuksissa ja julisteissa lukee Queensrÿche, millähän nimellä Geoff meinaa esiintyä...?
Vastaa Viestiin