Kesäksi Landelle - Jørn-ketju

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
Acemaster
Viestit: 548
Liittynyt: 07 Tammi 2008, 21:07

14 Kesä 2008, 01:54

En löytänyt Jörnistä yleispätevää ketjua, joka seuraisi miehen menoa tuolla sulassa metallin virrassa. Tässä voisi sitten olla yritelmää sellaiseen.

Jørn Lande on minulle tuttu laulaja Masterplanin kautta. Päivänä jona päätin tarkistaa internettien syövereistä entisten Helloween-miesten, muun muassa Grapow ja Kusch, Helloween-ajan jälkeisiä edesottamuksia törmäsin Masterplaniin, ja ensi levy lähti ostoskassiin saman tien. Eniten bändissä yllättäen viehättikin minulle entuudestaan tuntematon norjalainen vokalisti. Masterplanin s/t on edelleen lempilevyjäni miehekkäiden biisiensä ja Jørnin mielettömän tulkinnan ansiosta.

Tämän topicin pani tekemään Mapen arvio solistin uusimmasta kiekosta. Arvosteluhan ei kovin mairittelevalta näytä, mutta asiaa siinä ainakin on paitsi Frontiersin promonjulkaisusta, myös siitä, mikä Masterplanissa oikeasti viehättää. Nimittäin ensi levy. Mielestäni Aeronauticilta, jolla siis on vielä täsmälleen sama porukka, on jotenkin henki pois, eikä Jörni kuulosta ollenkaan niin karhealta, miehekkäältä ja antaumukselliselta kuin tavallisesti. Jotkut biisitkin ovat jo valmiiksi kuluneen tai epäkiinnostavan kuuloisia - bändi on kuin varjo vuoden 2003 tekeleestään. Imperiumin arvosteluissa esiintyvä pieni alamäki on minun mielestäni syvä kuilu kahden ensimmäisen albumin välillä.

Jottei nyt ihan Masterplan-vuodatukseksi menisi (jätetään se jörnitön MK II nyt sitten kokonaan pois), voin sanoa, etten ole Jørnin soolomateriaalia sen vertaa kuullut, että osaisin sanoa siitä yhtään mitään muuta kuin että eipä ole tähän mennessä iskenyt. Niin paljon kuin norskin uniikista laulannasta välitänkin, voin hyvin mielin jättää miehen soolot väliin ja keskittyä siihen, missä mies on pelkästään tänä vuonna vieraillut, nimittäin Avantasiassa ja Ayreonissa.

Sekä Tobi Sammet että Arjen Anthony Lucassen ovat huomanneet miehen lahjat ja antaneet hänelle eräät projektiensa päärooleista, ja molemmat Jørn hoitaa kunnialla kotiin. Kun sain The Scarecrow'n käsiini, en joutunut pettymään tippaakaan, sillä jokin sanoi minulle ettei sieltä enää mitään metallioopperaa tule. Levy on mielestäni oikein hyvä (mitä nyt muuttuu koko ajan vähemmän hyväksi loppua kohden), ja aika suurilta osin juuri Jörkan takia. Ayreonin binäärihirviö-01011001:stä voisi sanoa, että siinäkin Jørn on on omalla tasollaan - jonka hän on minun kuulteni ylittänyt vain Masterplanin s/t:llä - eli suorastaan erinomainen. Mielestäni Lucassen joko ei osaa käyttää kaikkia sen projektin laulajia näille parhaiten sopivilla tavoilla, tai sitten vika on vain minussa. Jørn on kuitenkin levyn tasaisen varminta antia, koko ajan loistava. Niin paljon raspia kuin hänen äänessään onkin, hän pystyy silti mukautumaan tasan tarkkaan siihen, mitä hän milloinkin laulaa - oletteko kuulleet Masterplanin Black Dog- ja Mundanus Imperiumin Stargazer-coverit? Mies on aivan uskomaton. :shock:

Tämä olkoon siis yritys yleiseksi Jørn Lande -keskusteluksi. Joku enempi asiantuntija lienee hyvä valistamaan muun muassa tuossa Sir Russel Allen -duetossa ja soolotuotannossa. Yleensäkin, Jørn-asia, tervetuloa!

Joku saisi aloittaa vaikka valistamalla minua Ken Hensleyn Blood On The Highway -albumin hyvyydestä/huonoudesta. Onko se ostamisen arvoinen? Hensleyhän on kumminkin *se* Uriah Heepin biisintekijä.
Viimeksi muokannut Acemaster, 18 Touko 2012, 02:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.


Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 752
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

14 Kesä 2008, 03:24

Itselle kolisee eniten Jörnilä The Snakes -levyt, Arkin Burn the sun ja eka soolo Starfire. Olen Mapen uuden arvostelun kanssa samaa mieltä, määrän ei tulisi korvata laatua. Starfiren loistavat coverit (Purple, Journey, Foreigner ja City Boy) nostavat arvosanaa, eli äijä on parhaimmillaan bändin keulakuvana tulkitsemassa jonkun muun tekemiä kappaleita. Livenä olen ukkelin bongannut kerran Masterplanin alkuaikoina. Hyvä keikka, ei siinä mitään. Suht' karismaattinen äijä. Allen/Lande -levyihin tutustumisen kynnystä nostaa se, että biisit taisivat olla Magnus Karlssonin liukuhihnalta. Blood on the highway on tuossa kasan päällä menossa soittimeen muistin virkistämiseksi, lähinnä Sweden Rockin keikan takia.
Ice
Viestit: 2755
Liittynyt: 28 Elo 2002, 10:11
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

14 Kesä 2008, 09:09

Ainakin tuo viimeeisin Allen-Lande kuulostaa pirun toimivalta, vaikka perussettiä onkin. Silti nostaisin sen helposti parhaaksi levyksi, missä Lande on laulanut sitten Masterplanin debyytin. Jo kauemman aikaa on vituttanut, että tuon tason laulaja hukkaa itsensä noihin surkeisiin/ huonoihin sooloihin ja satunnaisiin projekteihin.
sirclansman
Grey Eminence
Viestit: 543
Liittynyt: 04 Joulu 2004, 15:55
Paikkakunta: Hankasalmi
Viesti:

14 Kesä 2008, 09:35

Landen Jörkka kolahti meitsille ensimmäisen kerran Out To Every Nation soolon kautta. Ei ollu ukkelista mitään havaintoa ja sitten kolahti erään promolevynipun mukana tuo ko. kiekko. Voi jestas, mie olin lentää persiilleen ihan vaan sen takia, että eihän tämmöstä näin hyvää nuorta David Coverdale -kloonia voi ees olla olemassa. Out To Every Nationin biisit toimii myös, etenkin nimikappale on ihan rautaa!
Tuon kiekon jälkeen on tullut Infernoon arvioitua melkeinpä vaan kaikki siitä eespäin julkaistut soolo-Jörnit, mutta jotenkin niiden levyjen biisimatskussa on tapahtunut notkahdusta. Siis tasaisen laadukastahan matsku on ollut, ja laulu mahtavaa, mutta ei ne biisit silleen enää oo lähteny ko Jörkän vanhat tuotokset.

Mutta joo, kuka vaan vahvasta ja karismaattisesta puhtaasta hevilaulusta tykkää, niin Jörkka on ihan must tsekattava!
Windom Pearl
Viestit: 48
Liittynyt: 01 Loka 2002, 10:31
Paikkakunta: Tamber

14 Kesä 2008, 11:09

Tolkuttoman kova laulaja on, mutta olen aika moneen juttuun sit kuitenkin pettynyt. Itse tutustuin Arkin Burn the Sunin kautta, ja kyseessä onkin kirkkaasti paras levy millä olen miehen ääntä kuullut. Raskaan ja vähän aggressiivisenkin musiikin parissa toimii upeasti ja oikein surettaa kuin montaa Worldchanger-levyn "Bless the Child"-tyylin mättöä ei taida kuitenkaan uralle mahtua. Ja hei: Sunset Station. Paras kännibiisi ikinä. Repeat pohjaan ja kaljaa :D

Out to Every Nation ja siitä eteenpäin on sitten aika ikävystyttävää tuhnua, mikä on aika kurjasti sanottu kun en oikein edes osaa sormella osoittaa että missä se vika piilee.
Vanhus
Viestit: 74
Liittynyt: 19 Heinä 2004, 16:53
Paikkakunta: Espoo

14 Kesä 2008, 12:03

Ismo kirjoitti:Itselle kolisee eniten Jörnilä The Snakes -levyt, Arkin Burn the sun ja eka soolo Starfire. Olen Mapen uuden arvostelun kanssa samaa mieltä, määrän ei tulisi korvata laatua. Starfiren loistavat coverit (Purple, Journey, Foreigner ja City Boy) nostavat arvosanaa, eli äijä on parhaimmillaan bändin keulakuvana tulkitsemassa jonkun muun tekemiä kappaleita.
Burn The Sun on yksi tämän vuosituhannen parhaista levyistä ja muutenkin tuo lainattu teksti kuvaa omaa mielipidettäni. jörn tarvitsisi bändiinsä jonkun biisintekotaitoisen kaverin, mutta taitaisi egot kolahtaa toisiinsa.
GFoyle

14 Kesä 2008, 14:29

Tais olla Arkin Burn the Sun mun ensikosketus ja se oli sitten menoa se.

Mä tunnun olevan loppujen lopuksi aika kaikkiruokainen Jorn tuotosten kanssa, Arkit ja Masterplanin levyt on ehkä noin eniten mieleen, mutta kyllä Allen/Landet (etenkin Revenge on kova) ja Jornin omatkin tuotokset menee. Eniten sulattelua on on ollut sooloissa, mutta sekin johtuu pitkälti siitä, että perinteinen hard rock ei ole oikein koskaan iskenyt. Mies on kuitenkin niin huippu tekemään laulumelodioita, että ei tarvitse biisi monesti kummoinen olla, että kolahtaa.

Niin, tämä uusin Jorn oli ihan ok, joskin ei mitään uutta ja yllättävää, ehkä jopa vielä hieman hard rockimpi kuin parilla edellisellä levyllä.
Acemaster
Viestit: 548
Liittynyt: 07 Tammi 2008, 21:07

14 Kesä 2008, 15:49

No ilmankos. Moni puhelee Allen/Landesta joko viime vuoden parhaana levynä, tai - kuten tässä topicissa vasta huomasin - että Revenge on se kova levy. Minähän olen kuullut vain The Battlen, joka on mielestäni hyvinkin keskinkertainen. Kostoa sitten vain ostoon. :) Niin kai myös Arkin Burn the Suni, jota en sitäkään ole kuullut.
WildFire
Imperiumi Crew
Viestit: 980
Liittynyt: 03 Marras 2005, 09:40
Paikkakunta: Ylöjärvi

14 Kesä 2008, 16:38

Taisihan tuota Jornia taannoin tulla tituleerattua maailman parhaaksi heviääneksikin, eikä mielipide ole siitä tainnut pahemmin muuttua. Paras levy, jolla mies on laulanut, on meikälle Masterplanin Aeronautics. Debyytti ei ole koskaan ollut niin lähellä sydäntä, yksinkertaisesti siitä syystä, että jälkimmäisen levyn biisit ovat parempia.

Sääli, että Allen-Landen biisit ovat niin keskinkertaisia. Siinä on kuitenkin kaksi maailman top-5 hevilaulajaa messissä, joten toimivimmilla biiseillä voisi olla kovakin projekti. Sama miekkosen soolotuotannossa, menee hieno ääni hukkaan sellaisessa musiikissa.

Ayreonin ja Avantasian uusimmilla mies vetää nappisuoritukset päärooleissa, mutta ei niistä sen enempää, kun aikoinaan tullut jo riittävästi ruodittua projektien omissa topiceissa.

Noihin miehen aikaisempiin bändeihin, Arkiin, Mundanus Imperiumiin, The Snakesiin (ja mitä muita näitä nyt onkaan) ei olekaan koskaan tullut tutustuttua tarkemmin. Kenties pitäisi, jos sieltäkin vaikka löytyisi vielä jotain kuuntelemisen arvoista.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

15 Kesä 2008, 21:41

Ismo kirjoitti:Allen/Lande -levyihin tutustumisen kynnystä nostaa se, että biisit taisivat olla Magnus Karlssonin liukuhihnalta.
Eikä mitä, hemmetin hyviä molemmat. Elikä itelleni mieluummin sieltä, kuin Jörn Viggo Löfstadin liukuhihnalta soololevyilleen. Ne ovat enemmän puisevahkoja olleet, vaikka mukana aina jotain hyvää (eikä vähiten äänenkäyttöä) onkin.

Ensimmäisen kerran tämä Jorni sattui kahden ensimmäisen soolonsa kautta silmään, mutta Starfire jäi tosiaan vain covereineen ja Worldchanger hienoine nimineen mieleen. Arkin viimeiseksijäänyt, monen klassikoksi nostama on hieman turhan proge meikälle, ja vasta postuumisti olen sitä enemmän kuunnellutkaan. Ihan menevää silti.

Joten äijä oli vähäisellä taustatuntemuksella (mitä nyt juuri silloin uutisoidun, dramaattisen lyhyeksi jääneen Yngwie-kiertuepestinsä myötä otsikoistabongattu) kun Masterplaniin kiinnittivät. Ja hemmetin koviahan nuo levyt on edelleenkin, 9+ & 9- (tuossa järjestyksessä) tuolle s/t & Aeronautics -parille antaisin yhä.

Soolonsa ovat olleet tosiaan hieman turhan aaltoilevaa laatua, mutta sitten nuo projektivierailunsa tehoavat hyvin. Sääli, että mies mahtaa olla liian hankala työskennelläkseen bändissä, eikä muutoin mahda kukaan _hyviä_ biisejä tehdä laulettavakseen.
Lauri Perkele

15 Kesä 2008, 23:20

Jussi kirjoitti: Soolonsa ovat olleet tosiaan hieman turhan aaltoilevaa laatua, mutta sitten nuo projektivierailunsa tehoavat hyvin. Sääli, että mies mahtaa olla liian hankala työskennelläkseen bändissä, eikä muutoin mahda kukaan _hyviä_ biisejä tehdä laulettavakseen.
Aamen. Ukon äänessä on aimo annos ukkometsoa, kun vielä olisi niitä biisejä.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

16 Kesä 2008, 22:01

no, Where Have The Angels Gone nyt kärjessä, vaikka loppupuolelta onkin (höhöhö). The Forgotten Ones, Truth Of Our Time, My Own Way, Ask You Anyway (vaikka ymmärrän tuon kohdalla kyllä, jos väsynyttä unettaakin). Ja toki avausbiisi myös.
Pede

17 Kesä 2008, 10:03

Kyllä Arkin tuotokset ovat selkeästi Landen parhaita esityksiä. Niiden lisäksi Beyond Twilightin the Devil's Hall of Fame on erittäin mielenkiintoinen levy (kuten bändin landettomatkin levyt). Muuten, vaikka Landen ääni on toimiva eivät ne muutamat muut Landen bändit, joita olen satunnaisesti kuunnellut, ole oikein sytyttäneet. Masterplanin eka levy oli semmonen ihan hyvä, mutta ne pätkät, mitä olen esim sooloa (lähinnä Woldchanger), Brazen Abbottia ja Mundanus Imperiumia kuunnellut, ei ole jaksaneet kiinnstaa muutamaa kuuntelukertaa pitempään.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

10 Tammi 2009, 19:27

Tuli tuossa iltapäivällä lähikauppaan lompsiessa huudatettua puhelimesta Live In Americaa kuulokkeiden täydeltä. Tämä on vissiin nyt tässä talven mittaan saamassa dvd-julkaisunsakin postuumisti (1,5 v. sitten ilmestyi CD). Kolme uusvanhaa (vain 1 oikeasti uusi) studiobiisiä lopussa ovat täysin turha lisä, mutta muutoin materiaali on priimaa.

Sinänsä ihan tsekkaamisen arvoinen juttu tämä devari, vaikka Frontiersin ylläpitämät tuotantoarvot hankkimisen lopulta ratkaisevatkin, mutta on tämä niin viihdyttävä "vanhan ajan" livelevy ollut audiokuuntelussa, että mie ainakin odotan mielenkiinnolla tuota 23.1. julkaisua.
1. We Brought The Angels Down
2. Blacksong
3. Duke Of Love
4. Are You Ready (Thin Lizzy)
5. Cold Sweat (Thin Lizzy)
6. Drum Solo
7. Out To Every Nation
8. Guitar Solo
9. Straight Through The Heart (DIO)

1. Godless And Wicked (Beyond Twilight)
2. Soulburn (Masterplan)
3. Devilbird (instrumental)
4. Perfect Strangers (Deep Purple)
5. Gonna Find The Sun (The Snakes)
6. Come On / Sweet Talker / Crying In The Rain / Here I Go Again / Give Me All Your Love (Whitesnake-medley)
Sinänsä hauskaa, kun 15 biisin keikasta vain 4 on näitä sooloolevyjensä biisejä, mutta onpa sen verran laadukkaissa bändeissä vaikuttanut, että valinnanvaraa olisi enemmänkin. Covervedotkin ovat ihan huikeaa työtä (viimeistään kaikille Unlocking The Past -lainakokoelman kuulleille itsestäänselvää), ja näyttävätpähän ProgPowerin yleisölle ainakin että äijä on saapunut viihdyttämään, eikä välitön pakko ole soittaa nokka pystyssä omaa matskua vain itsetarkoituksellisen taiteelliseen tunnelmaan pääsemiseksi.

Joo, onhan se Out To Every Nationin nimibiisikin silkkaa Coverdalea, mutta mitä sitten kun se on noin loistava :shock:
"I was born to be a storytelling man.."
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

28 Tammi 2009, 20:28

Aika nopeasti seuraa jatkoa:
JORN LANDE: New Album Title Revealed - Jan. 28, 2009

Norwegian powerhouse vocalist Jorn Lande — who performs under the name JORN — entered the studio in November to begin recording his new solo album, "Spirit Black", tentatively due in June via Frontiers Records. The follow-up to last year's "Lonely Are The Brave" CD — which entered the national chart in Norway at No. 28 and Sweden at No. 42 — will be mixed in February. Songtitles set to appear on the LP include "Road Of the Cross", "Black Heart" and "Rock'n Roll Angel". Jorn states, "People can expect a solid and defined album that will shake the classic metal world and hammer the future Jorn legacy in stone!"

Frontiers Records released the long-awaited JORN DVD, "Live In America", in Europe on January 23, 2009.

"Live in America" is a documentation JORN's first-ever concert in the USA, at the ProgPower USA VII festival in Atlanta, where he performed as a headliner on September 16, 2006. The incredible set saw Jorn run through a wide selection of songs taken from his solo albums, collaborations and a mindblowing WHITESNAKE medley.

Jorn Lande cut his teeth with such internationally renowned acts as MASTERPLAN, ARK, MILLENIUM, VAGABOND and THE SNAKES. He has also established himself with his own band under the name JORN, releasing seven increasingly successful solo albums. "Live In America" is a visual testament to Jorn's capabilities as an entertainer and to the incredible power and strength of his now-legendary shows and a perfect complement to the CD release which came out in September 2007.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

22 Huhti 2009, 21:01

Power metal-ketjussa kun tuli aiemmin talvella tällaistakin sivuttua:
mie kirjoitti:
mie kirjoitti:Masterplan-asiaa kun oli tässä niin jatketaan Grapowin uutisilla:
Hi Masterclaner,
Here are some news about the Masterplan situation... after a year of producing other bands in my studio in Slovakia, i am finally back to the Masterplan track, we started some days ago the recordings for the new album.
The release date is supposed to be May/June 09 now, also some Festivals are planned for next year, but nothing is confirmed right now.

Axel and Jan are working on more new song material in Hamburg in Axel's new Studio. Meanwhile i'm writing/recording Guitars and arranging Songs in my Studio in SK. We have 10 songs written so far and we'll still write more material parallel to the recordings.

We are very happy with the new song material so far and we are sure it will be a killer album!!!

More updates are coming soon. hopefully with a big surprise :wink:

Cheers, Roland.
Ylläri on varmaan se uusi vokalisti DiMeon tilalle. Kuka se on? Onko se Tony Martin? Oliver Hartmann? Landen paluu? Rolle itse?
Tulihan tuo odotetusti tuolta:
Vocalist MIKE DIMEO Confirms Split With MASTERPLAN - Jan. 11, 2009

Vocalist Mike DiMeo (RIOT, THE LIZARDS) has confirmed that he has parted ways with MASTERPLAN, the melodic metal band led by former HELLOWEEN guitarist Roland Grapow. Mike writes on his MySpace page, "I have nothing but profound respect for them and continue to wish them nothing but success in the future."

Although MASTERPLAN has yet to announce a replacement for DiMeo, Grapow wrote in a November 5, 2008 online posting that the band had commenced the recording sessions for a new studio album, which is tentatively expected in May/June via AFM Records. He said, "Axel [Mackenrott, keyboards] and Jan [S. Eckert, bass] are working on more new song material in Hamburg in Axel's new studio. Meanwhile i'm writing/recording guitars and arranging songs in my studio in [Slovakia]. We have 10 songs written so far and we'll still write more material parallel to the recordings. We are very happy with the new song material so far and we are sure it will be a killer album!!!" Roland also added that there will "hopefully [be] a big surprise" coming soon.

DiMeo, regarded as one of the finest vocalists in the heavy rock scene, first came to prominence after joining the legendary New York City band RIOT prior to the recording of 1994's "Nightbreaker". He went on to record six studio albums and one live album with the group before departing to join MASTERPLAN for the recording of "MK II" in 2006.

DiMeo in August 2008 announced the formation of a new project called TENPOINT alongside Steve Seigerman (guitar), Chris Kozikowski (bass) and Doug Bohn (drums).
Niin nyt Blabbermouthin & hollantilaisen Aardshok-lehden mukaan Jörn Lande olisi palannut Masterplaniin :!:
Vilpuri

23 Huhti 2009, 17:45

Toivottavasti ja myös nähtävästi Jorn tosiaan palaa Masterplaniin. Aika korkealle nousee odotukset seuraavan levyn suhteen saman tien.
Vielä kun näkisi bändin Suomessa Jornin kera niin olisin todella tyytyväinen. Teatrialla nuo tuli aikanaan nähtyä ja hyvä keikka oli DiMeonkin kera, harmittavan lyhyt setti vaan ja helvetin vähän porukkaa katsomassa.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

23 Huhti 2009, 17:53

Vilpuri kirjoitti:helvetin vähän porukkaa katsomassa.
Sehän johtui ihan vain Saxonista :wink: ei vais, Byfordkin kiitteli porukkaa MM-jäkismatsista huolimatta saapumisesta. Lopulta hävityn Suomi vs. Ruotsin kolmannen erän alkaessa piti itelläkin viimeistään lähtä jolkuttamaan tästä. Kaksi vuottakos siitä jo onkaan..
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 752
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

23 Huhti 2009, 18:35

Bändi tuli nähtyä Sweden Rockissa 2003. Ihan hyvän keikan vetivät, mutta mieluummin Landen näkisi jossain muualla kuin poweria vääntävässä saksalaisbändissä.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

23 Huhti 2009, 19:15

Ismo kirjoitti:mieluummin Landen näkisi jossain muualla kuin poweria vääntävässä saksalaisbändissä.
Miksipä suotta, kun paremmassa ei voisi olla.

Ja mielipideseikan lisäksi: AIKA MONESSAHAN se on "muuallakin" ehtinyt olla, ja tulee varmaan olemaan jatkossakin...
Ismo
Imperiumi Assistant
Viestit: 752
Liittynyt: 21 Kesä 2007, 15:46
Paikkakunta: Helsinki

23 Huhti 2009, 22:47

Jussi kirjoitti:
Ismo kirjoitti:mieluummin Landen näkisi jossain muualla kuin poweria vääntävässä saksalaisbändissä.
Miksipä suotta, kun paremmassa ei voisi olla.

Ja mielipideseikan lisäksi: AIKA MONESSAHAN se on "muuallakin" ehtinyt olla, ja tulee varmaan olemaan jatkossakin...
Mun suosikkeja miehen tähänastisesta tuotannosta ovat The Snakesin ja Arkin levyt. Jorn on sen verran kova äijä, että sen soisi mieluummin näkevänsä jossain todella isossa bändissä.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

23 Huhti 2009, 22:53

Miekin tykkään Snakes-täyspitkästä, vaikka se livelevy eksyykin useammin niistä kahdesta Landen laulamasta kuunteluun.
Arkia paremmin taas onnistui progemmissa piireissä Beyond Twilightin Devil's Hall Of Famella mun makuuni.
KooL
Viestit: 108
Liittynyt: 04 Touko 2004, 09:33
Paikkakunta: Järvenpää

23 Huhti 2009, 23:18

Jussi kirjoitti:Miekin tykkään Snakes-täyspitkästä, vaikka se livelevy eksyykin useammin niistä kahdesta Landen laulamasta kuunteluun.
Ismo kirjoitti:Mun suosikkeja miehen tähänastisesta tuotannosta ovat The Snakesin...
Ja tästä tulikin mieleeni, että onko noita Snakesin levyjä saatavilla mistään? Itse kolusin aikanaan useamman vuoden ajan aika monta (netti)levylafkaa läpi ja koskaan en noita löytänyt. Ovat vieläkin omassa lompakossa kulkevassa "want-listissä" kirjattuna, mutta en ole muistanut/jaksanut enää varmaan pariin vuoteen etsiskellä ko. lättyjä.
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

26 Huhti 2009, 13:48

Rumors about the Band

Hello dear fans,

In the coming days some official news regarding the new singer will be posted here. The Band is very sorry for the long waiting but things could not be done differently... thanks for your patience!

Concerning the message from Aardshock magazine, it doesn't come from the Band and we have to mention that it is not true that Jorn left the band because of Uli.

The Band.
Posted on 23 Apr 2009
Tuollainen siellä lukee sivuillaan edelleen, tuskin tilanne nyt muuttuu (vaikka kerrankos sitä on hommat loppusenteillä kusseet) ja luultavasti jotain lakiteknistä saatöä vielä edessä.

Kummallinen loppukaneetti vielä tuossa; ailahtelevainen taiteliahan se Jörni on kai aina ollut..
Jussi
Viestit: 10312
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

08 Touko 2009, 18:48

Laitetaan nyt vaikka tähän, eikä PM-lankaan kun on aika ilmiselvää kuka uusi vokalisti on.

Mike DiMeolle, jolle oli sitten hankalaa kuulua kaukaa jenkkilästä eurobändiin, liittyi nyt aussien matkaan. Kuten pääasaitin uutisesta voimme lukea. Masterplanin sivuja on taas tänään päivitetty tämän verran:
About the singer situation?

Sorry for the silence on this page, but we really don't try to create any hype out of it. We would love to tell you the new line-up already some month ago, but we promised not to say anything so far.
It has reasons, which doesn't have anything to do with Masterplan or the current line up. It is more a contract or a business kind of thing ! So don’t blame me or the Band for it!

The new line-up had already a meeting 9 weeks ago and finally again last week for checking and working on the new song material. We had also many nice talks and ideas for the future.

Recording start is finally this weekend in my studio in SK! Album mix is planned for the beginning of August. We're expecting the album release in late Autumn, or let’s say...when it’s finished :O)

Concerning the Forum, we know it has problems we had some issues concerning the servers. A new one will be available.

Hope this helps for the moment and we’ll promise to get the main news out A.S.A.P.

ROLAND
Vastaa Viestiin