Armored Saint > Anthrax

Raskaamman musiikin keskustelut
Vastaa Viestiin
KooL
Viestit: 108
Liittynyt: 04 Touko 2004, 09:33
Paikkakunta: Järvenpää

02 Maalis 2017, 09:31

Pari rallia eiliseltä tuolla -> https://www.youtube.com/user/MrTheKooL74


Lane
Viestit: 285
Liittynyt: 09 Syys 2002, 16:40
Paikkakunta: Where the slime lives
Viesti:

02 Maalis 2017, 21:32

Huh huh mitä menoa! Wanhakin jaksaa näköjään vielä... 'A.D.I./Horror of It All' vihdoinkin livenä tajuntaan!!!
Viimeksi muokannut Lane, 18 Joulu 2020, 06:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Metalliluola
Viestit: 171
Liittynyt: 22 Tammi 2015, 10:51

03 Maalis 2017, 13:48

Raporttia ja kuvia Helsingistä, Anthrax edelleen kovassa vedossa:

http://metalliluola.fi/among-the-kings- ... -1-3-2017/
SS74
Viestit: 95
Liittynyt: 21 Helmi 2009, 19:04

04 Maalis 2017, 12:56

Olen nähnyt ´thraxin livenä joka kerta kun ovat tänne saapuneet omalle keikalle Sound of White Noise levystä lähtien...ja kaiketi useimmilla meistä on jokin keikka jolle ei tullut mentyä syystä tai toisesta.Mulle se on 90-luvun alun Iron Maiden keikka jolloin Anthrax oli lämppärinä. Tarjolla oli enää sivupaikkoja huonolla näkyväisyydellä jolloin tein klassisen - ensi kerralla sitten mennään - virheen. Eihän siinä kulunutkaan kuin reilu 15 vuotta että näin Joeyn viihdyttämässä kansaa :roll:
Kaikki Bush ajan keikat olivat todella rautaisen kovia mutta pitkätukkaisempi JB on se parempi keula mies.
Nyt nähty veto on omasta mielestä se kaikkein kovin tähän mennessä. Belladonna on huikeassa vedossa sekä äänellisesti että fyysisesti. Joeyn ravaamista ja yleisön huomioon ottamista on mahtava seurata.
Fiilistelin myös jotta näkisin Benanten pitkästä aikaa töissä mutta eipäs taaskaan ollut onni myötä sen suhteen. Vaikkka eipä Jon Detten työskentelyssä olekkaan mitään moitittavaa. Täydellinen tuuraaja, jopa ulkonäöllisesti muistuttaen Benantea yllättävän paljon :lol:
Bello ei ikinä petä. On lava sitten pieni tai areena kokoa, meininki on yhtä mielipuolisen näköistä ja kuten Joeynkin tapauksessa--tätä on aina ilo seurata. Scott oli oma rautainen itsensä antaen riffikäden tehdä sitä josta se on jo kuuluisa kuten idolillaan Malcom Youngilla, erehtymätöntä sahausta ja myös fyysisesti oli keikalla mukana enemmän illan edetessä esittäen vakio liikkeensä hyppyineen kaikkineen. Presidentti läppä ennen Imitation of Life biisiä sai hyvät naurut! Jon Donais on kuin Danny Spitzin 2000- luvun versio. Kuten Spitz, mies ei pahemmin kaahaa lavaa ympäriinä - toisaalta hyvä koska siellähän voisi tulla kolareita Bello, Belladonna, Ian trion suhatessa joka suuntaan - mutta Donaishan on vain oma itsensä ja jotenkin se myös sopii visuaalisesti kuvaan että on joku joka on viileästi vain lähes paikoillaan. Se tärkein eli soittohan on pelkkää kultaa ja sooloilut sujuvat sutjakkaasti.
Siistiä oli myös vihdoin nähdä Anthrax makeen lavarakennelman kera, ikään kuin olisin ollut Hammersmith Odeonissa -87.....
Settilistassa ei ole mitään valittamista ja pitäikäiselle fanillehan oli pelkkää hunajaa kuulla ne ATL biisit joita ei ehkä koskaan enää uudestaan keikalla kuule. Uudet biisit sopi todella hienosti klassikoiden sekaan. Blood Eagle Wings oli makee livenä, MOSH !!!!!
State of Euphoriasta on ilmeisemmin tulossa seuraava levy josta tehdään juhlapainos joten sitä odotellessa. Be All, End All saa mun puolesta olla pysyvästi settilistassa :rawk:
Sabbathman
Viestit: 5582
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

30 Maalis 2017, 22:17

Coverit on aina covereita, mutta mikäs siinä kun on näinkin hieno sellainen!

[youtube]hVD5iqAcIbQ[/youtube]

BMOUTH
Nostromo
Viestit: 847
Liittynyt: 14 Tammi 2004, 10:03
Paikkakunta: Vantaa

11 Huhti 2017, 21:57

Näin 84/85 bändiä jo kuunnelleena olen edelleen kyllä sitä mieltä että jonkun pitäisi kulttuuriteko tehdä ja saada Armored Saint stadiin keikalle. Tuskankin haluaisin tämän suuntaisia merkkitekoja pyrkiä tekemään aina mahdollisuuden tullen. Hyvinhän näyttää bändi vielä olevan iskussa.
[youtube][/youtube]
Jussi
Viestit: 10315
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

11 Huhti 2017, 22:18

^ Ei taida auttaa kuin lähteä jotain merta kauemmas, sen verran keikkaliksaa ovat vanhat herrat länsirannikolta kuulemani mukaan vailla erään kotimaisen festivaalin kyseltyä tarjousta, etteivät persnetolla liiku ilmeisesti. Wackenissa oli kyllä toissa vuonna hyvä keikka, ei mikään maratooni tosin, mutta sellainen tunteroinen. Ilmeisesti nämä tuoreet livetallenteetkin ovat kaikki sieltä telttalavalta?

Anthraxin näin kk sitten Uumajassa, kun olivat botskeilleet Vaasasta seinäjoen jälkeen sinne ja olihan se ATL kokonaan joo, mutta huomasi jossain Skeleton In The Closetin tai One Worldin kohdalla kyllä hyvin, miksei niitä ole kai juuri livenä soiteltu. Ihan niin pitkä keikka se ei House Of Metal-festarista johtuen ollut, kuin omat vetonsa tännempänä mutta riitti hyvin, kun ei kerran Gung-Hota olisi ollut luvassa muutenkaan lopun valinnoissa.
Sabbathman
Viestit: 5582
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

12 Joulu 2017, 00:29

ANTHRAX To Release 'Kings Among Scotland' Concert DVD In April

December 11, 2017

http://www.blabbermouth.net/news/anthra ... -in-april/

Multi-Grammy-nominated thrash icons ANTHRAX will see "Kings Among Scotland", the band's long-awaited live-in-concert DVD, arrive in stores and online on April 27, 2018 (Megaforce). Captured last February 15 at the band's sold-out concert at Glasgow's historic venue Barrowland Ballroom, the two-hour "Kings Among Scotland" incorporates the band's entire live show along with interviews, behind-the-scenes footage and other B-roll shot on the band's tour bus, backstage, in hotels and elsewhere. The DVD will also include a "gear rundown" from each of the band members. "Kings Among Scotland" can be pre-ordered starting today; log on to www.anthrax.com for all purchasing information.

"Playing for our friends at the Barrowlands has always been very special," said ANTHRAX's Frank Bello. "We all know we're going to get together and have an insanely great time, and we think that incredible interaction and energy really comes through on this video."

With packaging art created by Steve Thompson (SLAYER, MOTÖRHEAD, IRON MAIDEN), the DVD's concert is presented in two parts. For part one, ANTHRAX perfomed the "favorites" that had been voted on pre-show by the band's fans and includes gems like "Madhouse", "Be All, End All", "Breathing Lightning" and "A.I.R." The band augmented the stage production for part two, with ramps and staircases and other production values while they tore into their classic 1987 album "Among The Living", performing "Caught In A Mosh", "I Am The Law", "Indians", "Eflinikufesin (N.F.L.)" and more.

"It was pretty a intense show," added guitarist Scott Ian, "especially when the crowd was so insane, the floor actually started moving up and down."

"It was a challenge for all of us to play 'Among The Living' live," admits Charlie Benante. "We've played a number of that album's songs in our shows over the years, but not all of them, and playing a song in a recording studio is not the same as playing it live on stage. So we put in a lot of time to get all of the tracks down perfectly. And I'll tell you, after we finished that set, as arduous as it was, we all felt a sense of exhiliration, like we could go out and do it again."

"Kings Among Scotland" was produced, directed, filmed and edited for Film24Productions by Paul M. Green (OPETH, THE DAMNED, THE LEVELLERS), with the sound mixed by ANTHRAX studio producer Jay Ruston. For the filming, Green utilized 17 cameras, including a crane and several mobile and stationery Go-Pros.
Metal Heart
Viestit: 127
Liittynyt: 22 Huhti 2007, 16:05

12 Joulu 2017, 15:46

Minä haluaisin kuulla myös Bush-ajan kamaa, mutta taitaa olla turha toive. Onko Belladonna laulanut mitään muuta kun tuon Onlyn, joka löytyy onneksi big4 keikalta?
Jussi
Viestit: 10315
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

12 Joulu 2017, 18:16

Metal Heart kirjoitti:Minä haluaisin kuulla myös Bush-ajan kamaa, mutta taitaa olla turha toive. Onko Belladonna laulanut mitään muuta kun tuon Onlyn, joka löytyy onneksi big4 keikalta?
Eijjole :| -ja tietysti mieluiten kuulisin sitä Bushin vetämänä.
Heinrich von Totschlag
Viestit: 736
Liittynyt: 27 Heinä 2003, 23:13
Paikkakunta: Hauptstadt Höllesinki

12 Joulu 2017, 19:02

Äsh. Tämä julkaisu todistaa kokolailla lopullisesti, että Anthrax on siirtynyt deeppurplemaiseen sykliin, jossa jokaista studiolevyä seuraa live ja mahdollisesti myös kokoelma. Ei tässä nyt vielä tarvitsisi saattohoitovaihdetta pistää silmään.

AtL-teemarundi oli kyllä oikein mainio. Jos meininkiä pitäisi johonkin suuntaa muuttaa tavanomaisesta levy/kiertue-meiningistä, se voisi olla maidenmaiseen tyyliin retro- ja ajankohtaisten kiertueiden vuorottelu.

Vaikka en kyllä tiedä, moniko tulisi Persistance of Time- tai Sound of White Noise -rundeille (olkoonkin, että jälkimmäinen taitaa olla 'thraxin myydyin levy).
Serpent
Imperiumi Crew
Viestit: 1601
Liittynyt: 23 Elo 2002, 17:16
Paikkakunta: Turku
Viesti:

21 Joulu 2017, 10:38

Heinrich von Totschlag kirjoitti:Vaikka en kyllä tiedä, moniko tulisi Persistance of Time- tai Sound of White Noise -rundeille (olkoonkin, että jälkimmäinen taitaa olla 'thraxin myydyin levy).
Sound-rundin keikkaa lähtisin katsomaan ilopissa housuissani. Mahtavia biisejä muutoinkin kuin Onlyn osalta.
Jussi
Viestit: 10315
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

21 Joulu 2017, 11:45

Serpent kirjoitti:
Heinrich von Totschlag kirjoitti:Vaikka en kyllä tiedä, moniko tulisi Persistance of Time- tai Sound of White Noise -rundeille (olkoonkin, että jälkimmäinen taitaa olla 'thraxin myydyin levy).
Sound-rundin keikkaa lähtisin katsomaan ilopissa housuissani. Mahtavia biisejä muutoinkin kuin Onlyn osalta.
Sama, mutta Belladonnan ei sitä levyä pitäisi laulaman vaan JB tietenkin; tässä yksi piilosuosikeista siltä:

[youtube]34HupZ5nuJs[/youtube]
Heinrich von Totschlag
Viestit: 736
Liittynyt: 27 Heinä 2003, 23:13
Paikkakunta: Hauptstadt Höllesinki

22 Joulu 2017, 17:11

^Burst on tosiaan yksi SOWN:n hyvin kätketyistä helmistä, 1000 Points of Hate on toinen. Molemmat ovat hyvin epätyypillisiä Anthrax-biisejä.

Toisaalta levy sisältää pari iki-inhokkibiisiä, Room for One More ja Black Lodge. Ne kuuluvat samaan sarjaan kuin Safe Home. Niiden laulumelodioissa on jotain puistattavaa, josta en saa otetta.

Keikalle tulisi kyllä mentyä. Oikeastaan minkä tahansa 'thraxin läpisoitto kelpasi. Vähiten ehkä Vol. 8:n, mutta siitä ei liene vaaraa. Sen on ilmeisesti koko maailmassa ostanut joku 25 ihmistä.
ChosenTwo
Viestit: 140
Liittynyt: 09 Loka 2013, 20:20
Paikkakunta: Vaasa
Viesti:

22 Joulu 2017, 18:28

Among The Livingin läpisoiton jälkeen minua kiinnostaisi lähinnä ne pari ensimmäistä albumia. Anthrax on yksi niistä bändeistä, joilla on minun makuuni yleensä pari kovaa biisiä levyllä ja sitten aikamoista kuraa. Ja noilla ensimmäisillä on hyviä biisejä paljon paremmassa suhteessa kuin Among The Livingin jälkeen millään levyllä, vaikka ei ne nyt ihan koko albumin mitalta pysykään laadukkaina.

Esimerkiksi State Of Euphoria löytyy kyllä hyllystä ja olen sitä yrittänyt kuunnella vaikka kuinka monta kertaa, mutta en saa siitä sitten mitään otetta. Antisocial toimii, mutta sekin on kuitenkin koveri. Hyvinhän tuo on ilmeisesti toki kaupaksi mennyt ja jossain arvosteluissa levylle on annettu täysiä pojoja, että selvästi joillekkin kelpaa.
sakis
Viestit: 186
Liittynyt: 02 Syys 2011, 23:08
Paikkakunta: Oulu

22 Joulu 2017, 20:50

Anthrax on tehnyt kokonaista 4 hyvää levyä, 2 Belladonnan ja 2 Bushin kanssa. Enempi tulee kuunneltua Bushin aikaisia.
Sabbathman
Viestit: 5582
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

08 Kesä 2020, 20:33

Kuten niin moni muukin bändi, myös Anthrax julkaisi viimeisen klassikkonsa 90-luvun alussa. Sitten tuli lama ja muuta paskaa, mentiin syvälle pöpelikköön, kunnes joskus 10-15 vuoden jälkeen palattiin ruotuun voimalla. Nyt ansaitusti julkaistaan 30-vuotisen historian kunniaksi uusi deluxe-setti:
ANTHRAX Announces 30th-Anniversary 'Persistence Of Time' Deluxe CD And Vinyl Editions

June 8, 2020

https://www.blabbermouth.net/news/anthr ... -editions/

On August 21, 2020, 30 years to the day after its initial launch, thrash/metal-masters ANTHRAX will celebrate with the release of the deluxe anniversary edition of its fifth studio album, the gold-certified "Persistence Of Time", produced by ANTHRAX and Mark Dodson. Available exclusively on disc and vinyl, the CD package will include two CDs and one DVD, the vinyl edition offers four LPs, as well as revised cover art that reflects what had been the album's original visual concept.

As with ANTHRAX's previous anniversary deluxe editions, the band's Charlie Benante shepherded the one for "Persistence Of Time". Disc One is comprised of the 11-track album, fully-remastered by Paul Logus (who mastered ANTHRAX's "Worship Music" and "For All Kings", the "Anthems" EP, and the DVDs "Kings Among Scotland" and "Chile On Hell"). Disc One also features a special "bonus B-side" version of "I'm The Man" from 1990 that leans more hip-hop than rock, and a live version of "Time" that was recorded at Michigan's Palace of Auburn Hills in 1991. The final two songs on Disc One, as well as all nine tracks on Disc Two, are special recordings from "Charlie's Stash," an incomparable wealth of ANTHRAX music from the band's rehearsals, writing sessions, preproduction, and live performances that Benante has recorded over the past 40 years and has been kept safely filed away. These recordings will put listeners "in the room" with the band, privy to the evolution of the songs on "Persistence Of Time", starting with Benante's original riffs and demos for the songs, moving on to Frank Bello, Scott Ian, Joey Belladonna, Dan Spitz and Benante shaping the songs in rehearsal, then into preproduction, and finally into the recording studio.

Said Benante: "You'll hear parts of songs that never made it to the final recording or songs with an arrangement different from the finished song."

The 40-minute "guerilla-style" DVD was shot when ANTHRAX was on tour with IRON MAIDEN in 1991 and features live footage of Benante taking over the drums for IRON MAIDEN's Nicko McBrain, as well as backstage and dressing room footage with members of both bands. The piece wraps with Benante, Bello, and Ian joining IRON MAIDEN on stage for the final song of the night, "Sanctuary".

"Persistence Of Time" deluxe 30th-anniversary edition vinyl track listing:

Side A

01. Time (Remastered)
02. Blood (Remastered)
03. Keep It In The Family (Remastered)

Side B

01. In My World (Remastered)
02. Gridlock (Remastered)
03. Intro To Reality (Remastered
04. Belly Of The Beast (Remastered)

Side C

01. Got The Time (Remastered)
02. H8 Red (Remastered)
03. One Man Stands (Remastered)
04. Discharge (Remastered)

Side D

01. I'm The Man (The Illest Version Ever)
02. Time (Live at The Palace of Auburn Hills)
03. Got The Time (Pre Production)

Side E

01. In My World (Pre Production - Scott Guide Vocal)
02. H8 Red (Rehearsal Room/Charlie's, Riff Tape/Pre-Production)
03. Discharge (Charlie's Riff Tape/Rehearsal Room/Pre-Production)

Side F

01. Keep In In The Family (Rehearsal Room/Scott Guide Vocal)
02. Blood (Rehearsal Room/Pre-Production)

Side G

01. Intro To Reality (Pre-Production)
02. Belly Of The Beast (Tracking)
03. Gridlock (Tracking)

Side H

01. One Man Stands (Pre-Production)
02. Time (Pre-Production, Scott Guide Vocal)
Jussi
Viestit: 10315
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

08 Kesä 2020, 21:38

^ Niin, olet oikeassa miten noita kahta edellistä hyvin paljon suurempi klassikkolevy tuli yhdeksänkymmentäluvun alussa, '93 jos tarkkoja ollaan :!:edit V: elä lässytä, ainoa oikia! Ja vaikka pidänkin kovasti kaikista John Bushin ajan albumeista, niin We've Come For You Allia voisin pitää jo toisena suurena klassikkonaan; sitten vasta Among The Livingin, Spreading The Diseasen & Fistful Of Metalin vuoro.

Viimeksi muokannut Jussi, 08 Kesä 2020, 22:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sabbathman
Viestit: 5582
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

08 Kesä 2020, 21:55

Jussi kirjoitti:
08 Kesä 2020, 21:38
^ Niin, olet oikeassa miten noita kahta edellistä hyvin paljon suurempi klassikkolevy tuli yhdeksänkymmentäluvun alussa, '93 jos tarkkoja ollaan :!:
Ei ei, '93 on jo liian myöhään tämänkin bändin kohdalla ja tuossa on aivan väärä laulajakin! 8)
Nostromo
Viestit: 847
Liittynyt: 14 Tammi 2004, 10:03
Paikkakunta: Vantaa

17 Kesä 2020, 09:19

Edelleenkin kelpaisi se Armored Saint suomeen keikalle. Ehkä tarvitaan Helixin(ja muutaman muun) tapaan niin innostunut fani että melkein omilla rahoillaan hommaisi kun muuten ilmeisesti ei kannata, ainakaan Suomeen asti.
Stårmbringer
Viestit: 721
Liittynyt: 17 Helmi 2006, 19:43
Paikkakunta: vaasa / Mustasaari

18 Kesä 2020, 01:38

ChosenTwo kirjoitti:
22 Joulu 2017, 18:28
Among The Livingin läpisoiton jälkeen minua kiinnostaisi lähinnä ne pari ensimmäistä albumia. Anthrax on yksi niistä bändeistä, joilla on minun makuuni yleensä pari kovaa biisiä levyllä ja sitten aikamoista kuraa. Ja noilla ensimmäisillä on hyviä biisejä paljon paremmassa suhteessa kuin Among The Livingin jälkeen millään levyllä, vaikka ei ne nyt ihan koko albumin mitalta pysykään laadukkaina.

Esimerkiksi State Of Euphoria löytyy kyllä hyllystä ja olen sitä yrittänyt kuunnella vaikka kuinka monta kertaa, mutta en saa siitä sitten mitään otetta. Antisocial toimii, mutta sekin on kuitenkin koveri. Hyvinhän tuo on ilmeisesti toki kaupaksi mennyt ja jossain arvosteluissa levylle on annettu täysiä pojoja, että selvästi joillekkin kelpaa.
Saman kylän miähiä :) Itselleni State of Euphoria on aina ollut lähes yhtä kova lätty kuin sitä aiemmin julkaistut. Siis lähes. Persistence oli livenä kova, mutta levyllä liian siloiteltu meininki. Sen jälkeen kaikki lätyt on menneet kiertoon.
Jussi
Viestit: 10315
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

13 Elo 2020, 23:10

Uusi sinkku on taattua Armoded Saintia.
Bassist Joey Vera comments: "We've teamed up with video director Robert Graves for our first single, 'End of the Attention Span'. Robert got the lyrical content right away and together we delved into society's ongoing fascination with electronic devices and the insidious disconnect it creates. The irony is that most of us feel connected together through our phone and computer screens, but the reality is that we have created a wedge between ourselves. Our human interactions have been infected with an intense need for information. We're always 'looking' for more. The end result is a very damaged attention span."

Metalblade.com kirjoitti:Punching The Sky in Stores October 23rd, 2020

01. Standing On The Shoulders Of Giants
02. End Of The Attention Span
03. Bubble
04. My Jurisdiction
05. Do Wrong To None
06. Lone Wolf
07. Missile To Gun
08. Fly in the Ointment
09. Bark, No Bite
10. Unfair
11. Never You Fret
edit: Syyskuun puolivälissä tullut kakkossingle Standing On The Shoulders Of Giants on vieläkin parempi!

Jussi
Viestit: 10315
Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Paikkakunta: Oulu (Rollo)

15 Joulu 2020, 21:30

Tällä välin on jo päätösbiisi Never You Fretin videokin ehtinyt ilmestyä, enkä ole vieläkään saanut Äxän kautta lokakuussa ennen julkaisupäivää tilaamaani CD/DVD:tä :slap:

Vastaa Viestiin