Tietokone- ja konsolipelit

Tietokone- ja konsolipelit, elokuvat, tv-sarjat ja kirjat
Vastaa Viestiin
Aargh
Viestit: 248
Liittynyt: 18 Loka 2005, 00:22
Paikkakunta: Oulu

12 Joulu 2008, 11:29

Pärkele kirjoitti:Far Cry kakkosta pitäisi varmaan kanssa, onko hypen arvoinen?
Riippuu siitä, tykkääkö käydä läpi tuhat lähes samankaltaista taistelua kokeillen joka kerta erilaisia taktiikoita. Monet eivät tykkää, mutta minä ainakin pelailin pelin ihan mielelläni kertaalleen läpi, ja uusintakierroskin tulee varmaan otettua jossakin välissä. Mielikuvituksen puutehan tuota peliä vähän vaivaa, sillä tehtävät ovat varsin itseään toistavia paria harvinaista poikkeusta lukuunottamatta, mutta toisaalta tämä antaa tilaa pelaajan omalle luovuudelle ja mahdollistaa kaikenlaiset perverssit kokeilut aina ruohikkopalojen sytyttämisestä tarkka-ammuntaan ja kranaatinheitinpommituksiin. Pelattavaakin löytyy moninkertaisesti normaaleihin räiskintöihin verrattuna, vaikka se onkin lähes jatkuvasti sitä samaa. Ärsyttävyyksiä toki löytyy (näkymättömät seinät ja kalliot erityisesti viidakoissa, jatkuvasti vastaan tulevat vartiokopit ja sinne pikaisesti uudestaan syntyvät viholliset), mutta niihinkin tottuu aika nopeasti.

The Witcher tuli vihdoin hommattua Enchanted Editionin myötä ja taitaa ensimmäisen (muttei viimeisen) läpipeluun jälkeen arvioituna olla viime vuosien paras roolipeli. Jossakin Mass Effectissä voi olla paremmin hallussa illuusio mahdollisuudesta vaikuttaa kaikkiin hahmon tekemisiin aina joka ikisestä repliikistä lähtien, mutta The Witcherissä pääsee tekemään oikeasti tarinaan vaikuttavia valintoja. Taitaa olla myös suunnilleen synkin peleissä nähty fantasiamaailma sitten Planescape: Tormentin, varsinkin kun kyse ei edes oikeastaan ole mistään "kaamea paha piinaa koko valtakuntaa" -tarinasta. Ei paljoa naurattanut, paitsi että huumori oli hauskaa.


Lector [teloch]
Viestit: 293
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:14
Paikkakunta: Pori

12 Joulu 2008, 12:09

JRPG-fanina annoin itselleni ennakkoon joululahjaksi Eternal Sonatan tuossa alkuviikosta. Ehkä hieman nihkeän vastaanoton saanut peli oli ~16 euron hintalapulla aivan liian houkutteleva.

Taistelusysteemi on ainakin tähän asti vaikuttanut varsin mukavalta. Grandia-vivahteet ovat vahvasti mukana ja pelin edetessä kehittyvä systeemi on sinänsä hyvä idea. Ainakin pääsee hommaan sisälle helposti. 6-tasoisesta systeemistä on kahden illan pelaamisella nyt kolme auki ja lievää räpeltämisen makua alkaa olemaan ilmassa jo nyt, joten saa nähdä kuinka hektiseksi homma vetää sitten loppua kohti.

Omalta kohdalta suurinta miinusta tulee tarinasta, jossa ei ainakaan ensimmäisen ~12 tunnin pelailun jälkeen ole vielä oikeastaan mitään järkevää päässyt tapahtumaan. Tällä hetkellä käsillä olevan "pääjuonen" sietäisi väistyä FF-tyyliin sen oikean Ison Jutun edestä piakkoin. Jos tämä jää koko homman suurimmaksi jutuksi, olen varmasti pettynyt vaikka peli halpa olisikin. Nähtäväksi jää. Tällä hetkellä uskaltaisin ehkä varovaisesti suositella JRPG:n ystäville, sikäli kun yltiösöpö anime-tyyli ei aiheuta näppylöitä.
Zarok
Viestit: 349
Liittynyt: 29 Touko 2003, 23:14
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

12 Joulu 2008, 14:24

Itsellä on viime aikoina kovimmassa käytössä ollut Left 4 Dead liven läpi co-oppina sekä Gears of War co-op insanella. Helvetin hauskaa molemmat, Left4deadissa on ainakin sellainen ihan hullu kaaosmentaliteetti kun miljoonaa juoksevat zombit tulevat silmille 10-15 yksilön laumoilla. Assault rifle laulamaan, headshot-headshot!

Edellinen projekti näitä ennen oli Lost Odyssey, joka vanhana JRPG-fanina aiheutti todella kovaa addiktiota. Väänsin jossain parissa viikossa läpi, kestoa 55 tuntia muistaakseni. Fiilis on ihan hitosti Final Fantasy 8 ulkonäköä myöten, huomaa tekijän olevan herra Sakaguchi, joka vanhojen FF:ien takaa löydetään. Jotkut eivät hirveästi juonesta tykänneet, itse tykkäsin.

Muita viime aikoina pelattuja tapauksia on Mass Effect, jota täälläkin tuli hehkutettua vaikka kuinka paljon, ja on kyllä sen arvoistakin. GTA IV tuli myös tahkottua puhki, DLC:tä odotellessa. PC-pelaaminen on jäänyt satunnaista Civ4-settiä lukuunottamatta nollille, XO:n viedessä ajan. Eipä ole paljoa harmittanut.
Aargh
Viestit: 248
Liittynyt: 18 Loka 2005, 00:22
Paikkakunta: Oulu

12 Joulu 2008, 15:18

Ade kirjoitti:Kuinkas paljon tuosta irtoaa pelitunteja läpipeluuseen, jos oletetaan, että tahti on rauhallinen eikä mitään läpi juoksemista?
Vajaa pari viikkoa tuossa meni, ja yleensä yöt venyivät aika pitkiksi, heh. Minulla meni lonkalta heittäen noin 50-60 tuntia suhteellisen rauhallisella tahdilla ja lähes kaikki vastaan tulevat sivutehtävät tehden. Jotkut ovat kuulemma 80 tuntiakin saaneet tuohon tuhlattua, mutta siinä on varmaan aika monta tuntia noppapokeria mukana. Tuon EE-patchin mukana voi ladata vielä parit uudet lisäseikkailut, joista saa vielä muutaman tunnin lisähuvit.
MartyrForNone
Viestit: 589
Liittynyt: 23 Elo 2002, 10:03
Paikkakunta: Alppila desolation
Viesti:

12 Joulu 2008, 16:32

The Witcher teki meikäläiseenkin aika kovan vaikutuksen. Huomasi, että jonkun kirjan pohjalta homma oli rakennettu (loppukrediiteissä oli joku maininta, en tietty muista nimiä). Oikein viihdyttävää meininkiä, mutta kieltämättä esimerkiksi Dagonin ja syväläisten ymppääminen noihin kuvioihin tuntui aavistuksen väkinäiseltä, muttei toki pahemmin. Yllättävän paljon piti (nykypelien mittapuulla) tunteja kuluttaa, että tuon sai läpi hakattua.

Nyt tuli sitten ostettua tuo World of Goo, pitää varmaan antaa joululahjaksi sukulaiskersoillekin tuo peli, penskojenkin luulisi osaavan arvostaa tuollaista rentoa, hyvää ja pelattavaa meininkiä.
Aargh
Viestit: 248
Liittynyt: 18 Loka 2005, 00:22
Paikkakunta: Oulu

13 Joulu 2008, 05:11

MartyrForNone kirjoitti:The Witcher teki meikäläiseenkin aika kovan vaikutuksen. Huomasi, että jonkun kirjan pohjalta homma oli rakennettu (loppukrediiteissä oli joku maininta, en tietty muista nimiä).
Andrzej Sapkowskin (tai jotain) kirjasarjaanhan tuo perustuu. Sattuu olemaan nimeltään, yllätys yllätys, "The Witcher". Tarina taitaa tosin olla uusi, mutta hahmot suurelta osin samoja, Geralt mukaan lukien.
MartyrForNone kirjoitti:Oikein viihdyttävää meininkiä, mutta kieltämättä esimerkiksi Dagonin ja syväläisten ymppääminen noihin kuvioihin tuntui aavistuksen väkinäiseltä, muttei toki pahemmin.
Joo, kyllähän tarinan punainen lanka kieltämättä vähän katosi jossakin vaiheessa. Minä koin sen lähinnä virkistävänä vaihteluna, mutta kyllähän nuo tapahtumat olisi pääjuoneen voinut vähän paremminkin yhdistää.

Enemmän ärsyttivät ne muutamat vähän keinotekoisesti pelin pidentämiseen tarkoitetun oloiset tehtävät, jotka koostuivat lähinnä paikasta toiseen juoksemisesta. Samaten jotkut pelin alueista tuntuivat juuri tätä tarkoitusta varten suunnitelluilta. Tämä pisti ärsyttämään lähinnä siksi, että pelin muut tehtävät olivat kauttaaltaan niin laadukkaita, vaikka jotkut ihmeekseni ovatkin haukkuneet jatkuvaa ympäriinsä ravaamista, joka on kai aina kuulunut joka ikiseen roolipeliin ikinä. The Witcherissä tätä oli mielestäni kuitenkin reilusti keskivertoa vähemmän, ellei sitten halua suorittaa jokaista tehtävää yksitellen sen sijaan, että vain palloilisi ympäriinsä ja tekisi tehtäviä sitten kun sattuisi eksymään johonkin lähistölle.
StuG
Viestit: 825
Liittynyt: 09 Maalis 2003, 12:25

13 Joulu 2008, 07:43

Jaahas, täällä puhutaan Witcheristä. 8)

Ei ole monikaan peli tehnyt samanlaista tunnelmaa ja tunnetta kuin yllämainittu. Pelihahmo on tyylikäs ja siihen on helppo samaistua. Pelattavaa on paljon. Ääninäyttely pääosin mahtavaa. Visuaalisesti miellyttävä. Valinnat.

Witcherin pelimaailma ei ole sitä perinteistä fantasiapaskaa pastellipaletein, vaan immersio on saatu loistavasti esille. Npc:t omistavat paljon "arkielämän ongelmia" eikä maailmassa ole suoraa perinteistä hyvä-paha vastakkainasettelua.

Parhaimpia roolipelejä ikinä.

Pitääs melkein alkaa ettimään jos tuota kirjaa olisi suomennettuna, pahoin kyllä pelkään, että ei...

Niin muuten, Fuck Fallout3. Ei voinut paskempaa peliä olla.
Lector [teloch]
Viestit: 293
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:14
Paikkakunta: Pori

13 Joulu 2008, 08:56

Zarok kirjoitti:Edellinen projekti näitä ennen oli Lost Odyssey, joka vanhana JRPG-fanina aiheutti todella kovaa addiktiota.
Siinä onkin seuraava projekti omalla kohdalla, jahka saan tuon Eternal Sonatan alta pois. Lost Odysseyn aloitin jo julkaisun aikaan, mutta peli jäi jostain syystä kesken. Nythän ei tietenkään muista yhtään pelin tapahtumista, joten alusta asti lähdetään. Oli sen verran loistava peli ettei se kuitenkaan haittaa.

JRPG-aiheessa kun jatketaan, tuli viimeinkin vedettyä myös Blue Dragon läpi. Kihnutin joskus aikanaan loppikseen asti, mutta silloin tuo tuntui mahdottomalta joten homma jäi siihen pariksi kuukaudeksi. Nyt ajattelin käydä ottamassa parit levelit ja koittaa uudestaan, mutta tallennus veikin suoraan loppumatsiin jossa pistinkin pomon ykkösellä kenttään. Huzzah! Kaikkiaan tuokin oli varsin loistava peli, ei voi muuta sanoa. Pitäisi kai aloittaa uusintakierros vaikeammalla tasolla, sen verran jäi paikkoja tutkimatta ja bonus-pomoja tappamatta.
StuG
Viestit: 825
Liittynyt: 09 Maalis 2003, 12:25

13 Joulu 2008, 09:57

Ade kirjoitti:
StuG kirjoitti:Niin muuten, Fuck Fallout3. Ei voinut paskempaa peliä olla.
Etköhän nyt kuitenkin liioittele vähän tavallista enemmän. Kokeile vaikka Legendaryä...
Spontaani tunteenpurkaus witcherin ylistyksen jälkeen. Ei se Fallout 3 niiiin suolesta ole, mutta olisivat voineet nimetä sen jotenkin eri tavalla. Fallout 3 ei oikein istu palkintopalleille ykkösen ja kakkosen viereen. "Hieman" heikompaa tarinaa, dialogia, valintaa jne.

FPS-peli fallout-maailmassa jota on sensuroitu ankaralla kädellä. Sitäpaitsi karmasysteemi on hieman huvittava: käännät jonkun aikaa tavaraa, niin olet karmaltasi wastelandin spawn of satan, mutta sitten jos haluat\täytyy korjata karma kohdilleen, osta vettä ja juota kaupungin porttien edessä ähöttävää pummia pullokaupalla niin johan ollaan taas niin jeesusta että.

Mass Effect on muuten kokeilematta. Kuulemma hyvä peli, pitää kyllä investoida jossain vaiheessa kunhan saa tuon Witcherin läpi ja löytäisi jostain uppoaikaa.
MartyrForNone
Viestit: 589
Liittynyt: 23 Elo 2002, 10:03
Paikkakunta: Alppila desolation
Viesti:

13 Joulu 2008, 10:38

The Witcherissä oli muuten pientä hapuilua tuon vaikeustason kanssa. Taisin ottaa sen defaulttivaihtoehdon, mikä se nyt olikaan. Alussa taistelut olivat melko vaikeita, piti silloin tällöin latailla tilannettakin. Mutta loppua kohti annoin sitten pataan aika helposti kaikille. En tiedä, jakelinko alussa niitä talentteja jotenkin typerämmin. Tämä siis siitä huolimatta, että missasin kokonaan sen super-armourin, jota ne kääpiöt hehkuttelivat. Löysin siihen monta osaa, mutta ilmeisesti joku tietty osanen jäi puuttumaan. Itse asiassa en ostanut edes sitä 5000 rahan peruspanssaria, jota sepät möivät. No, loppupahikset menivät tästä huolimatta kanveesiin aika iisisti, haha. Kritiikkiä voisi antaa myös tästä pullojen teko -systeemistä. Oli vähän tyhmä kompromissi tämä, että ne kaavat sai suoraan klikattua sieltä listasta - ne vaaditut aineosatkin menettivät merkityksensä jossain vaiheessa ihan kokonaan, kun kaikkia oli mielin määrin. Periaatteessa heikkoja lenkkejä oli aika montakin, mutta ei se mitään merkannut loppupeleissä, kun juoni kuljetti vahvasti eteenpäin ja tappeluissa pystyi käyttämään edes muutamaa eri taktiikkaa pelkän monotonisen mättämisen sijaan - vaikka toisaalta olihan niitä yhdellä lyönnillä tapettavia perusötököitä kyllä lopussa vähän runsaanlaisesti liikenteessä, ei läheskään kaikkia jaksanut jäädä tappamaan.
Tervahauta

13 Joulu 2008, 11:21

Minä en juuri Fallout 3sta huonoksi voi haukkua. Pari pikku
modausta netistä niin peli saa aivan uuden vaihteen silmään.

Ja niin tuo Witcher. Ei huono, mutta yks tehtävä missä pitää ettiä joku kymmenkunta kipaletta jotain vitun patsaita(?) tai jotain, en muista, niin rupes se ravaaminen vituttamaan siihen malliin että peli meni jäihin.
Odottakoon kun taas innostus palaa. Mutta silti, hieno peli
muuten toki sekin.
MartyrForNone
Viestit: 589
Liittynyt: 23 Elo 2002, 10:03
Paikkakunta: Alppila desolation
Viesti:

13 Joulu 2008, 11:38

Tervahauta kirjoitti:Ja niin tuo Witcher. Ei huono, mutta yks tehtävä missä pitää ettiä joku kymmenkunta kipaletta jotain vitun patsaita(?) tai jotain, en muista, niin rupes se ravaaminen vituttamaan siihen malliin että peli meni jäihin.
Odottakoon kun taas innostus palaa. Mutta silti, hieno peli
muuten toki sekin.
Meinaatko näitä, jotka piti asentaa siihen suolla olevaan rinkiin? Mulla ne tuli löydettyä ihan itsestään muita tehtäviä hoidellessa ja ihmisiä jututtaessa.

Oli toki itselläkin pari kertaa sellainen tilanne, että mitähän seuraavaksi, mutta sitten se oli kyllä tavallaan aika selvää, kelle sen jälkeen piti mennä juttelemaan.

Meikä ei ole edes tuota Fallout 3:sta kokeillut näiden kaikkien kommenttien jälkeen. Ehkä joskus.
Paingod

13 Joulu 2008, 11:56

Witcher on ehdottomasti yksi parhaimmista viimevuosien ropeista. Jotenkin kummastuttaa se, että Witcheriä pidetään vaikeana. Viittaan siis E-domen tekstiin. Kyllähän pelissä nyt pitääkin tulla tilanteita, että mitäs nyt? Ja jos joku ei heti onnistu, niin hyllylle vaan. Turha ja vaikea peli. Näin karrikoidusti. Witcher heittää eteen myös varsin ikäviä valintoja. Yksi pitkä miinus tulee, ja se on grafiikoiden raskaus. Tuntuu, että Dead Spacea hyvin pyörittävä kokoonpanoni ei jaksa Witcheriä edes 1280 x 800 kunnolla :D
Peli herätti kyllä kiinnostuksen Witcher kirjoihin, varsinkin EE:n mukana tuleva novelli oli hyvä.

Toisaalta Legendary kiinnostaisi... Samalla tavalla Jerichoa haukuttiin, vaikka sekin viihdytti aikansa. Loistavaa alelaari kamaa siis.
HateBreed

13 Joulu 2008, 12:58

Vannoutuneena Point'n'Click -seikkailupelien fanina ja erityisesti vanhaa Sam & Max: Hit the Road -peliä nuorempana paljon tahkonneena päätin noin kaksi vuotta sitten kokeilla pelille tehtyjä jatkoepisodeja ja koukkuunhan siinä jäi. Pelaamista episodeissa ei ollut hirveästi (7-12h per episodi), mutta kokonainen kausi on tavallaan yhden kokonaisen pelin mittainen sisällöltään. Samaa juonta kuljetetaan eteenpäin jokaisessa episodissa, tekijät ovat taineetkin mainita, että nämä uudet Sam & Max episodit ovatkin kuin osia interaktiivista sarjaa/elokuvaa ja se näkyy helpohkoissa puzzleissa.

Mutta se huumori, aivan loistavaa, mahtavaa, monta iltaa on saanut räkättää ja samalla sylkeä näytölle... Huumori näissä uudemmissa on juuri semmoista, mitä ensimmäisessä Sam & Max pelissä olisi voinut odottaa ääninäyttelyn kanssa (vai julkaistiinko siitäkin talkie, ei voi muistaa). Toisaalta, onko ihmekään, koska alkup. pelin tekijöitä on nyt tuossa tiimissä mukana. Henkilökohtainen suosikkilausahdus on kyllä "It was even more fun than feeding laxatives to pigeons on a parade day" - Max, räjäytettyään jättimäisen kivi-Lincolnin mannertenvälisellä ohjuksella.

Niin, itse jäin peleihin niin pahasti koukkuun, että hyllyssä on nyt molemmat kaudet ja Steve Purcellin signaama kovakantinen Sam & Max sarjis. Muita kohtalotovereita? Pitäisi varmaan jatkaa kakkoskauden pelailua kun lomatkin pukkaa kohta päälle..

Edit: ajat kuntoon..
Aargh
Viestit: 248
Liittynyt: 18 Loka 2005, 00:22
Paikkakunta: Oulu

13 Joulu 2008, 17:25

MartyrForNone kirjoitti:Kritiikkiä voisi antaa myös tästä pullojen teko -systeemistä.
Vaikeimmalla tasollahan tuo vaatii enemmän kuin pelkkää nimien napsuttelua listalta, kun kaikki ainesosat pitää lisätä itse. Olen myös vaikeustasosta aika eri mieltä. Pelasin peliä medium-vaikeustasolla tuntikausia ennen kuin kuolin ensimmäisen kerran, ja silloinkin henki lähti sen takia, että päätin mennä hakkaamaan ekan chapterin toiseksi kovinta vihollista ja tämän kahtakymmentä kaveria umpikännissä. Pelin puolivälissä vaikeustaso vähän nousi ja kuolokin korjasi silloin tällöin, mutta loppua kohden homma taas helpottui. On toki ihan loogistakin, etteivät tavalliset elukat juuri tarjoa vastusta koulutetulle hirviöntappajalle.

Nuo uudet Sam & Maxit pitäisi kyllä tarkastaa, mutta jotenkin tuo episodisysteemi on vähentänyt kiinnostusta. Saako noita kausia edes tilattua fyysisessä muodossa mistään suomalaisesta verkkokaupasta?

edit: MBnetin hintaseuranta ja oma-aloitteisuus ovat hienoja asioita. Vielä kun kakkoskauden löytäisi.
Khamul
Viestit: 420
Liittynyt: 05 Maalis 2003, 23:10

16 Joulu 2008, 13:35

Hehkutetaan vielä lisää tuota Left 4 Deadia täällä, kun pelin oma topikki ei ottanut tulta alleen. Nyt on kokoversiot hakattu kymmenkunta tuntia PC:llä ja helvetin hauskaahan tuo on. Toisiksi vaikeimmalla vaikeusasteella kampanjat tuntuvat menevän vielä läpi, mutta saapa nähdä miten käy kun vaihtaa vaikeimmalle. Versus-moodia ei ole vielä tullut edes testattua, mutta olettaisin sen olevan vähintään yhtä hauskaa kun kampanjasetinkin.

Ainutta miinusta voisi antaa siitä, että pitemmällä tähtäimellä lisää kampanjoita tarvitaan ainakin ja mielelläni katselisin myös lisää hahmovalintoja. Käsittääkseni molempia on tosin myös tulossa, joten kohtuu lupaavalta näyttää siltäkin kantilta ajateltuna.
jake styles
Viestit: 96
Liittynyt: 26 Heinä 2007, 14:35
Paikkakunta: Vantaa

02 Tammi 2009, 17:19

Innostuin pelaamaan Settlers II:sta. Ykkönen oli aikoinaan kova ja ainakaan kakkonen ei vielä ole liikaa monimutkaistunut vaan lähinnä parempi versio alkuperäisestä. En sitten tiedä niistä myöhemmistä kun on itseltä jäänyt väliin, mutta kuulemma homma mennyt vähän sivuraiteille.

Nyt otin testiin tuon uusitun version, 10th Anniversary, joka on siis pelillisesti täysin sama mutta päivitetty Windows-versioksi sekä grafiikat + käyttöliittymät uusittu. Hyvältä vaikuttaa.
Unlight
Viestit: 47
Liittynyt: 24 Elo 2002, 12:47
Paikkakunta: Jyväskylä

19 Tammi 2009, 16:59

Lieneekö missään myynnissä boksia, jossa olisi kaikki (tai ainakin monta) Silent Hill-peliä. Mielellään PC:lle, kiitos. Tai no, oikeastaan: Vain PC:lle.

Vinkkejä?
Starflare
Viestit: 298
Liittynyt: 24 Kesä 2003, 09:47
Paikkakunta: Järvenpää

19 Tammi 2009, 22:06

Unlight kirjoitti:Lieneekö missään myynnissä boksia, jossa olisi kaikki (tai ainakin monta) Silent Hill-peliä. Mielellään PC:lle, kiitos. Tai no, oikeastaan: Vain PC:lle.

Vinkkejä?
Käsittääkseni tuo kokoelma missä on 2, 3 ja 4 on vain PS2:lle. PC:lle löytyy kakkosta ja nelosta helpolla ja halvalla, ja kolmonenkin on kuulemma julkaistu, mutten ainakaan itse ole sitä koskaan nähnyt. Viides osa Homecoming on myös PC:llä, ja kaikenkukkuraksi vallan maistuva peli.

Huuto.net ja hintaseuranta.fi rulez.
FelisLeo

26 Tammi 2009, 01:04

Minäkin kirjoitan arvosteluja. Ensin melko pitkään englanniksi harrastuksena tänne ja nyt sitten myös vakavammin suomeksi tänne. Tarkemmin sanottuna työnäytteitäni ovat

Tiger Woods PGA TOUR 09
MotoGP 08
Saints Row 2
Prince of Persia
Viva Piñata: Trouble in Paradise
Hellboy: The Science of Evil

Tällä hetkellä työn alla on kauhupeli Dead Space + ladattava lisämatsku. Vapaaehtoistyön etuna on se, että saa pitää arvostelemansa pelit.
Exhorder

26 Tammi 2009, 14:49

No voihan ne pelit myydä vaikka huuto.netissä hyvään hintaan ellei kiinnosta omistaa paskaa peliä. Vai?
Ice
Viestit: 2809
Liittynyt: 28 Elo 2002, 10:11
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

26 Tammi 2009, 15:20

Aika vahvaa juttua tuossa Saints Row lopussa,parempi kuin GTA, tuon lauseen takia jo peli pitää kai saada kokeiluun. Kun nyt saisi sen GTAn ensin omaksi tuolle 360 hankittua.
Lector [teloch]
Viestit: 293
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:14
Paikkakunta: Pori

26 Tammi 2009, 20:14

Resident Evil 5:n demo tuli koeajettua boksilla ja täytyy sanoa että olipas kerrassaan karmeaa paskaa sekin. Ykköseen rajoittuu edelleen tuon sarjan hyvät pelit. Ruudun repeily v-syncin puutteessa oli suorastaan surkuhupaisaa, mutta oletan Capcomin pistävän homman kuosiin myyntiversioon mennessä. Valitettavasti tämäkään ei tule pelastamaan peliä maailman kankeimmalta ohjaukselta eikä ainakaan demon tarjoamalta täydelliseltä fiiliksen puutteelta.
FelisLeo

28 Tammi 2009, 22:19

Lector [teloch] kirjoitti:Ykköseen rajoittuu edelleen tuon sarjan hyvät pelit. Ruudun repeily v-syncin puutteessa oli suorastaan surkuhupaisaa, mutta oletan Capcomin pistävän homman kuosiin myyntiversioon mennessä. Valitettavasti tämäkään ei tule pelastamaan peliä maailman kankeimmalta ohjaukselta eikä ainakaan demon tarjoamalta täydelliseltä fiiliksen puutteelta.
Hmmm... ja ykkösen ohjaus oli sulava, intuitiivinen ja kaikin puolin mallikelpoinen, jonka rinnalla itse Super Mario Galaxykin kalpenee? No ei todellakaan, vaan pahempaa tönkkötankkia saa etsiä. Juuri se karmea ohjaus sai hylkäämään sarjan aina neloseen asti.

Demon kontrollit olivat kyllä sanalla sanoen vanhentuneet, mutta kun nelosta muistelee niin hyvin niiden kanssa pärjää oppimisen jälkeen. Olisi hienoa, jos joskus tulisi vitosestakin Wii-versio: RE4 Wii Edition oli vain jotain niin loistavaa että.

Itse en ruudun repeilyä huomannut, mutta ilmeisesti en vain osannut katsoa. Vai onko se vain Full-HD-töllöillä näkyvä juttu?
Lector [teloch]
Viestit: 293
Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:14
Paikkakunta: Pori

29 Tammi 2009, 10:37

FelisLeo kirjoitti:Hmmm... ja ykkösen ohjaus oli sulava, intuitiivinen ja kaikin puolin mallikelpoinen, jonka rinnalla itse Super Mario Galaxykin kalpenee?
Kuten itsekin sanoit, kaikkea muuta. Ykkösen veti pelkän tunnelman ja uutuudenviehätyksen voimalla pariin otteeseen läpi, huolimatta kontrolleista. RE5 ei tarjoa noista kahdesta kumpaakaan.

FelisLeo kirjoitti:Itse en ruudun repeilyä huomannut, mutta ilmeisesti en vain osannut katsoa. Vai onko se vain Full-HD-töllöillä näkyvä juttu?
Oma boksi on kytketty monitoriin. Välianimaatioissa ei tainnut olla montaakaan hetkeä, että ruutu EI olisi repeillyt. Pelatessa vähänkään vauhdikkaampi kääntyminen aiheutti samaa.
Vastaa Viestiin