TUSKA 2018: KREATOR, EUROPE, AT THE GATES, GALACTIC EMPIRE..

Tuska Metal Fest - keskustelu
Vastaa Viestiin
mape
Site Admin
Viestit: 2751
Liittynyt: 22 Elo 2002, 21:39
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

21 Marras 2017, 11:56

TUSKA 2018: LISÄÄ BÄNDEJÄ – KREATOR, EUROPE, AT THE GATES JNE.

- Tuska Suvilahdessa 29.6.-1.7.2018
- Kreator, Europe, At The Gates, Santa Cruz, Tribulation ja Galactic Empire vahvistamaan joukkoa
- Tuska ja Night Visions -festivaali yhteistyöhön
- Erikoishintaiset Early Crow -kolmen päivän liput myynnissä vielä vuoden loppuun


Kolmatta vuosikymmentä käyvä Tuska-festivaali on julkistanut lisää kesän 2018 esiintyjiä. Lisävoimaa tuodaan läheltä ja kaukaa.

KREATORISTA EUROPEN KAUTTA TÄHTIEN SOTAAN
Yli 30 vuotta thrashia ei ole leikin asia. Eikä Kreator leiki. Mille Petrozza ja kumppanit näyttävät tuoreella ”Gods Of Violence” -albumilla bändin olevan kovemmassa ja tinkimättömämmässä vedossa kuin ikinä.

Jo 70-luvun lopussa perustettu Europe elää elämänsä uutta kevättä. Vaikka bändillä on tilillään rock-historian suurimpia hittejä, on tämän hetkinen materiaali sielukkaampaa kuin koskaan. Tuore ”Walk The Earth”-levy tavoittaa niin perinpohjaisen 70-luvun rock-tunnelman, ettei paremmasta väliä.

Ruotsin melodödis-ylpeys At The Gates lyö kehiin uuden albumin vuonna 2018 ja levyn tiimoilta bändi tullaan näkemään myös Tuskan lavalla.

Jos joku nuori bändi täyttää kaikki rokkitähdiltä vaadittavat kriteerit, se on helsinkiläinen Santa Cruz. Poikien uusi ”Bad Blood Rising”-albumi on täynnä toinen toistaan tarttuvampia rock-ralleja, jotka toki kumartavat perinteelle mutta pursuavat silti tuoretta otetta ja soundia.

Ruotsin moni-ilmeinen metallimoottori Tribulation tekee Tuska-debyyttinsä ensi kesänä Suvilahdessa. Vuonna 2004 perustettu Tribulation aloitti death metallin parissa mutta sittemmin yhtye on lähtenyt vahvasti rockin ja tunnelmoinnin pariin. Uusi levy tulossa näillä näppäimillä.

Kuten nimestä voi päätellä, Galactic Empire juontaa juurensa Tähtien Sota -teemasta. Nyt ei puhuta mistään vaikutteiden ottamisesta vaan täydellisestä omistautumisesta. Galactic Empire soittaa moderneja metalliversioita John Williamsin säveltämästä Tähtien Sota -soundtrackista. Olkoon voima kanssasi.

TUSKA JA NIGHT VISIONS YHTEISTYÖHÖN
Kauhu- fantasia- ja kulttielokuviin keskittyvä leffafestari Night Visions ja Tuska aloittavat yhteistyön. Puheohjelman lisäksi Solmusalin neloslava toimii myös kauhun alttarina. Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

EARLY CROW –LIPUT MYYNNISSÄ NYT
Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippupisteen verkostoissa hintaan alkaen 119 e. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla kuluvan vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä, joten toimi nopeasti.

Muista lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Yhteistyössä Radio Rock, Inferno, Imperiumi.net

LISÄTIEDOT:
tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
http://www.youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2018
#tuskafestival


WildFire
Imperiumi Crew
Viestit: 980
Liittynyt: 03 Marras 2005, 09:40
Paikkakunta: Ylöjärvi

21 Marras 2017, 14:48

Jaa, enpä tiedä. Europe, At the Gates ja Kreator sekä aiemmin julkistetuista Parkway Drive, Arch Enemy, Moonsorrow ja Beast in Black ovat kaikki hyviä valintoja, mutta Europea ja Beast in Blackia lukuun ottamatta useampaan kertaan ennenkin nähtyjä.

Vaan eipä voi valittaakaan, jos vain kolme tähän mennessä ilmoitetuista yhtyeistä on sellaisia, etten vaivautuisi katsomaan. Sitten taas, jos Avantasia ja Cain's Offering samana päivänä eivät saaneet minua paikalle, en tiedä, mikä saa. No, tuosta kun laitetaan esimerkiksi Beast in Black, Europe, Kreator ja Arch Enemy samalle päivälle, niin olisihan siinä.
Pagan Fears
Viestit: 1441
Liittynyt: 03 Marras 2005, 17:33
Paikkakunta: Lahti

21 Marras 2017, 20:08

Europea en ole koskaan nähnyt ja kiinnostaisi kyllä. Kova kiinnitys, mutta en lippukaupoille mene pelkästään tuon takia kuitenkaan. At The Gates ja Kreator on kovia bändejä, molemmat vain on nähty jo useasti. Aika valju edelleen on ohjelma, Europea ja ehkäpä Clutchia lukuunottamatta hyvin tuttua ja turvallista.
Sabbathman
Viestit: 5580
Liittynyt: 03 Joulu 2009, 04:40
Paikkakunta: Seinäjoki

22 Joulu 2017, 14:43

Pagan Fears kirjoitti:Europea en ole koskaan nähnyt ja kiinnostaisi kyllä. Kova kiinnitys, mutta en lippukaupoille mene pelkästään tuon takia kuitenkaan. At The Gates ja Kreator on kovia bändejä, molemmat vain on nähty jo useasti. Aika valju edelleen on ohjelma, Europea ja ehkäpä Clutchia lukuunottamatta hyvin tuttua ja turvallista.
Käväise nyt ainakin tuo Europe katsomassa ja mitä muita siinä samalla reissulla. Se todellakin kannattaa. Nähnyt bändin kolmesti, Vaasassa ja pari kertaa Tammerforssissa. Kasarihitit palauttavat sinne menneiden aikojen muistoihin, mutta paluunsa jälkeisillä uudemmilla biiseillä bändi kyllä jyrää kunnolla. Joeyn laulut ovat hienossa tikissä edelleen ja John Norumin kitarasooloiluissa on sitten sellaista makua, että ei kannata missata.
Rockman
Viestit: 71
Liittynyt: 04 Syys 2016, 11:17

19 Maalis 2018, 11:34

mape kirjoitti:Jos joku nuori bändi täyttää kaikki rokkitähdiltä vaadittavat kriteerit, se on helsinkiläinen Santa Cruz. Poikien uusi ”Bad Blood Rising”-albumi on täynnä toinen toistaan tarttuvampia rock-ralleja, jotka toki kumartavat perinteelle mutta pursuavat silti tuoretta otetta ja soundia.
Ei taida tulla enää, kun hajosivat. Ei tule ikävä.
Vastaa Viestiin